Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2006, 13:44   #33
Nevir
Użytkownik Forum

Nevir's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzat
Ci "chakierzy" nie maja co robic tylko ludzia zycie psuc. Ja juz bezpieczny bo latka pobrana .

A i mam pytanko jak sie wchodzi na microsoft na ten link i sie sciagnie (specjalna to systemu jakiego uzywamy) tylko to downloadujemy instalujemy i tyle ? czy cos jeszcze ?

nie jestes bezpieczny... jesli nie masz antyvira+zapore, ja polecam Kaspersky Anti-Hacker (zpora) Kaspersky Anti-Virus Personal Pro (antyvirus, te 2 programy swietnie ze soba wspolgraja... i co najwazniejsze malo spowalniaja kompa... wrecz wogole) A norton to tak naprawde drogie gowno bo nie wykrywa niektorych wirow kiedys go uzywalem to mnie 2 razy hackenli a teraz? pol roku i nic. No chyba ze hacker czeka az zrobie ani~ bo sie uhac nie umie.
Fajnym też programiekiem jest Spyware Doctor dziala jak antyvirus czyli ciagle wlaczony i automatycznie co raz skanuje ale robi to tak ze nic nie wyskakuje i kasuje wszysktie na bierzaca ciasteczka. Polecam rownierz Ad Aware SE jest to bardzo dobry program.

Oczywiscie to tylko ja polecam... mi to w zupelnosci wystarcza no chyba ze ktos wezmie i wgra sobie trojana specjalnie ale raczej tez go bloknie i wykasuje

Nevir jest offline