Dobra tyle tutaj lekko mowiac klamstw, wiec sobie zrobilem konto.
Przeczytalem caly threat, juz niepamietam wszystkiego
Ale zaczne od tego goscia co mowi ze ja sharuje. Mowisz ze masz dowody, to mi daj. To ze jestem polakiem moze dla was jest dowod. Ale mozecie zapytac sie Xari bo do mnie dzwonil na Norweski numer. Po za tym jestem na ventrilo zawsze gdy jestem na Larosie, i tylko ja mam access do Larosa.
2) Magda niema wstep na Koti, a jezeli by miala co by miala robic? Kwiadki mu podlewac?
3) Scroop tutaj taki fajny itd. A w Tibii pytasz ile musisz placic, i to nie tylko zeby wiedziec
4) Jezeli Rederiet tacy sa mili i dobzi, po co przez 4 miesecy plakaliscie ze Garm, Jingit, Alfis, SKlifingr i Popeye to PK? Scroop Ty jestes tylko bezsesownym brazowym nosem. Ciebie zabili osoby z Twojej guildi i zabrali Ci caly Twoj EQ, a teraz do nich poszedles po co? Po proteszon?
5) Garm sie ze mna wogule niedogadywal, i nadal gra ten sam Garm. Zaplacil 250k i jest wolny. I niedojdzie do nas. Wszyscy z S8 go nieznosili tak samo Zumoni i Jingit/Xari/Aven. Ale ich niebilismy bo szanowalismy nawzajem swoich kolegow (Slashow). Garm 2 mies tez mial hunta z Zumoni ale Alphon itd. tak nas blagali ze dalismy im jeszcze jedna szanse, zabili Hamesses wiec my zabilismy Garma i Jingita. I dlatego wojna sie zaczela.