Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2006, 18:46   #36
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

@Linek
No też prawda... Przepraszam

@bryndii

Nie do końca mnie zrozumiałeś. Digart, digartem, ale zawsze jest ta świadomość, że to nie jest jakaś nieokreślona chałastra "super, świetnych i niedoścignionych grafików" ale swoi ludzie, z którymi można pogadać nie tylko na tematy związane z rysunkiem (pozatym digart zawsze doprowadza mnie do rozstroju nerwowego ). To już czasem nie chodzi tylko o naukę, ale o pewną osobowość grupy. Wierz mi, że nie chodzi tu o samą umiejętność. Chodzi o fakt, że jest się po środku, wśród lepszych i gorszych, ale ma się świadomośc pracy. Że się próbowało i próbuje. Nie wiem jak to ująć. Poprostu lubię was... To głupio brzmi. Poprostu coś takiego lepiej mobilizuje, niż jakbym oglądała jakieśtam ilustracje, choćby w podręczniku do D&D i marzyła, że "chciałabym tak malować". A czasem prosty tekst typu: weź, proszę cię... Namaluj mi takiego rycerzyka z demon shieldem znacznie lepiej mobilizuje do pracy niż szukanie często w sobie natchnienia. Przecież wiem, że przynajmniej na tym etapie nie narysuję tego co widzę, gdy zamknę oczy. A i powiem szczerze miło jest widzieć was, nie wasze prace - bo wie się, że tak naprawdę ktoś taki istnieje, a to o czym się czasem marzy da się kiedyś urzeczywistnić...

Ale nachrzaniłam. Ogólnie to nie wiem czy coś z tego rozumiesz. Jakoś tak... Trudno to ująć.

@Dr. Unknown

Taakk... I co powiesz doktorku?
Jedym to zwisa i powiewa, bo żadko kiedy zaglądają do działu grafik. Ale tacy ludzie jak oni po części tworzą też klimat tego forum. I żadko kiedy tak naprawdę zdajemy sobie z tego sprawę...

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^
Eileen jest offline   Odpowiedz z Cytatem