Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2006, 19:56   #37
bryndii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 09 2005

bryndii ma numer GG *******
Domyślny

ooo FU*KK no nachrzanilas postaralem sie to zrozumiec

ale wiesz akurat jesli chodzi o digart to fakt moze doprowadzic do rozstroju nerwowego, ale wlasnie hmm jesli Tobie nie chodzi o rozwoj artystyczny tylko o osoby i grupe to fakt tibia (moze byc, duzo osob mozna tu poznac itp, na digarcie tez) ale wierz mi ze jesli chodzi o stare MTA to nie wiem czy znowu tak mozesz sobie z ludzmi pogadac chyba ze na gg bo na forum grupy to szczerze mowiac nie bardzo HEHEHEHEHE, ale to forum naprawde nie jest dobre do kształcenia sie graficznego TAKA jest prawda , a jesli chodzi o natchnienie i mobilizacje to hmm...ja tam wole sobie poogladac prace swietnych grafikow i polookac jakimi technikami je wykonują pozastanawiac sie jakiego krycia stosują, jakich brushy - to wlasnie mnie inspiruje i gdybym przez ostatni rok opieral sie tylko i wylacznie na MTA to bym tworzyl prace hmm.....w PAINCIE i nie byl bym szczesliwym posiadaczem tabletu

edyta 18:10: ale fakt faktem ze jesli chodzi o stare MTA to hehehe smieszne to bylo, pamietam ze powstal pomysl zrobienia pracy grupowej i oczywiscie Ci co zrobili to zrobili hehehe a nie bylo takich osob duzo, a reszta tzn z takim mysleniem typu "Nie zamierzam tworzyć nic nowego na siłę. Przymijcie mnie jesli chcecie" itp. to nic nigdy nie wyjdzie i wlasnie takie osoby nie powinny w ogole tworzyc tej grupy

a co do tego projektu to wlasnie gow*no z tego wyszlo hehehe

Ostatnio edytowany przez bryndii - 12-05-2006 o 20:04.
bryndii jest offline   Odpowiedz z Cytatem