Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesior
-Formularz rejestracji (~50 parametrów do wpisania/wybrania)
-2 profesje (Rycerz i Krasnal)
|
Krasnal jako profesja. No, tego jeszcze nie widziałem, powiem szczerze. A będzie można wybrać też profesję orka albo elfa?
Cytuj:
-Możliwość treningu ponad 10 skilli (axe, sword, club, shielding, chowanie sie (przed graczami), szukanie innych (graczy), unikanie ciosow, level magiczny, szukanie questow, szukanie rozwiazan questow (zaklec do ksiazek - czytaj dalej) - reszta skilli jeszcze nieopracowana)
|
Ciężko mi było zrozumieć cel istnienia skilla "szukanie questów", ale jakoś przez to przebrnąłem. Ale rozwiązań... toż to mija się z samą ideą questa! Tak, wiem, napisałeś, do czego to ma służyć, ale mimo wszystko...
Anyway, czekam na konkurencję dla mojej powstającej gry, besn/limenu pewnie też. I chyba faktycznie na tym forum jakaś moda zapanowała na robienie gierek

A z drugiej strony, jak by na to nie patrzeć takie gry stają się coraz popularniejsze. Ludziom znudziło się chyba szukanie coraz to lepszej grafiki w kolejnych grach i chcą czegoś, co będzie sprawiało przyjemnośc z grania na wiele godzin niezależnie od grafiki, stąd popularność Tibii, ogame, red dragona i masy innych gier nie wykorzystujących do granic możliwości karty graficznej ani procka, więc takich gier można się chyba spodziewać coraz więcej.