Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2006, 11:04   #250
Kshaq
Prezes Supportu

Kshaq's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny

@up
Fajna historia, ale pozostaje pytanie jak wejść do Mino Maga, żeby dojść do teleportu, który przenosi nas na skałe z normalnym minosem
Spoko to i tak są żarty...

@topic
Sami widzicie, że pomysły kończą się z każdą sekundą. Wszyscy Rookstayerzy są już załamani i nie wiedzą co mają dalej robić. Wiele osób by powiedziało tak jak ja mówiłem kiedyś, że trzeba szukać do skutku. Ale my już chyba wszytsko obszukaliśmy i nic nie znaleźliśmy. Ja nie wiem sam już co my możemy jeszcze zrobić. Wiadomo, że taki Eternal zdobył Warlord Sworda, że ma Horned Helmet, że ma Demon Legsy, ale ten Eternal to nikt inny jak GOD Steve. Nie pyt ajcie mnie skąd to wiem, ale po prostu ja to wiem. Razem z kolegami do tego doszliśmy z pewną pomocą GM'ów i samego CipSoftu. Przecież nikt inny jak GOD może znać wszytskie questy i wiedzieć gdzie co jest. To troche śmieszne, bo na Rook'u jest tyle tajemnic jeszcze nieodkrytych, a pomysły się już skończyły. Moim zdaniem trzeba podjąć radykalne środki i odnaleźć wszytskie książki i scorolle z Rook'a. Połączyć je w całość, a potem pytać o to NPC. Jeśli to się nie uda to trzeba będzie gadać z NPC chyba tak "Siemka, może zaprosisz mnie na herbatkę to sobie porozmawiamy o Rook'u"...
Kshaq jest offline   Odpowiedz z Cytatem