Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2006, 13:04   #47
Fax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: ;>

Profesja: Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fax
te cale ng to chyba bedzie drugie del'toro -.- kiedys zrobilem 28 ms na arcani i expilem sobie z 2h na dragach na ankh~ gdy nagle jeden 100+ z ng wuwielbiam jeść bananyal mi sie na expa,gdy wrzucilem utamo zjechal cala mane,a potem musialem mu placic b robe za nic -.-
zeby nie bylo,ankh~ - chodzilo mi o pustynie,a bylo to na dara~

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Stas
To na Arcani jest codziennoscia z NG czy juz bez NG
oj,to dobrze ze postanowilem przeniesc sie na inny swiat

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pablofrs
Wiekszosc z was mowi ze ma slabe pvp a ja uwazam odwrotnie -.-"
Poniewaz co wy byscie zrobili jak 3 vs 1 i na dodatek 2 jeszcze blokuje zrobi najmadrzejsze co moglo byc nie wiem jakie wy maci MEGA PVP ale dobrze zrobil schodzac , wchodzac nie trafialy go 3 sd naraz i mial czas na uhanie.
2 sprawa to , że itak niemiał szans 0 drogi ucieczki itp.

Nie bronie go wcale wiem ze jest Pa etc i dobrze mu ale nie mowcie ze ma zuwielbiam jeść bananyane pvp jak tak wcale nie jest cfaniaki połowa z was to 20lvl i szpan nigdy nie byliscie w takiej sytułacji wiec nie wiecie jak wtedy nerwy szarpia...
N/C
radzilbym ci obejrzec (jesli nie widziales) film jak tetro (na chyba 70+ lvlu) pada na necro od 40 lvla -.- wtedy bys wiedzial juz jakie ma pvp ;P

jak co to ten filmik: http://rapidshare.de/files/11660060/Tetro_ar.rec.html
Rotfl ;S

Ostatnio edytowany przez Fax - 13-05-2006 o 13:11.
Fax jest offline   Odpowiedz z Cytatem