Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal
Heh więc tak na danubi póki CO nie ma grania trzeba poczekać , aż w końcu BB się poślizgnie bo to co oni teraz robią to jest debilizm huntują każdego bo tak im się podoba  wg. mnie jest to tylko kwestia czasu jak zostaną oni wyrzuceni z serva.
|
No własnie mam takie same zdanie co Aeglos Tribunal nie wiem jak GM-y moga do czegos takie dopuścić ale mam nadzieje ze juz niedługo to sie zmieni
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harru
chlopie daj se spokoj i idz na inny swiat bo jak tam dalej pojdzie to za rok na danubi bedzie gralo same olecko i qmple czy jakies 100~~ osob i wtedy niech se graja beda mieli all respy dla siebie i super szybko sie to bedzie respic ;] i wtedy moze pozaluja swojej glupoty a co do setha to w czasie wojny byl 2x zabity przez bb i teraz znimi trzyma <lol2> gra tam 4 ludzi i zaden niewie oco chodzi szkoda mi was tam na danubi lepiej zrob tak jak ja i niemarnuj tam sobie nerw i zmien world
|
Są jeszcze ludzie z Płocka któży chca naprawić cały ten bur.... co teraz jest na Danubi... Mam nadzieje ze komuś sie to uda...