Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jahakka
W tibi dla mnie liczy sie Team jaki masz, nie mozna grac "solo" Lars znalazl taki team i jego wybór okazal sie dobry, trzyma sie swoich zasad, pomaga innym..Co wy macie do tego kolesia?
@Szarancz, on zaczol grac na selenie z niewielka rodzinkom, z poczatku byl nikim pozniej stal sie kims i jest nim do dzisiaj, a ty? Ty jestes nikim, atakujesz go bo jestes przegrany, tak jak polscy politycy. On ma gildie która go nigdy nie huntowala i pomaga jemu, a ty dolaczyles do gildi w ktorej masz wrogów.
Ty jestes loser, wtapiles to bye na nowy serv a nie spamuj forum o tym "Mamo on jest lepszy bo on oszukuje" LOL
/Marek
|
Nie uwazam sie za przegranego. Gralbym tu pewnie tylko ze kiedys stwierdzilem ze tu nie ma sensu grac bo malo osob a zeby byc bezpiecznym to trzeba byc strasznym lizodupem jak wlasnie to pokazujesz. Twierdzisz ze dolaczylem do gildii w ktorej mam wrogow, a skad ty za przeproszeniem wszechwiedzacy wiesz kto jest a kto nie jest moim wrogiem, z tymi z ktorymi mialem dogadac to sie dogadalem. Ja juz od dawna jestem na innym serwie i nie mowie jak tam jest bo co wam do tego kim jestem. Ty za to jestes chyba retarded bo twierdzisz ze ja rzucam bezmyslnie naokolo wyzwiskami bez dowodow. Zastanow sie co piszesz, bo tu widze ze albo jestes kolejnym dupolizem albo **** widzisz i tylko glupoty d***sz zeby sie wypowiedziec bo przeciez jestes taki master ze musisz sie wykazac co ty wiesz o tym co sie dzieje.