Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90
Coz nie przepadam za Tetrem rowniez, lecz prawie wszyscy mowia ze padl jak noob ciekaw jestem jak wy byscie sie zachowali w takiej sytuacji  A po za tym co mial robic jak nie biegac po schodach (coprawda to jak to zrobil bylo glupie gora dol, gora dol i kilka sdkow zebral), lepsze to bylo niz stanie caly czas na dole i obrywanie od 3 sorkow naraz.
|
DOkladnie, ciekawe jak wy byscie sie zachowali... Nie mial poprostu juz szans mial trapa i tyle i tak jak patrze na te wasze posty "Padl jak noob Mogl uciec ahahah", "widzialem jak w takich akcjach sorc lajtowo ucieka" to zal mi sie was robi, omfg nie czaicie ze nie mogl juz nic zrobic ??? 3 sorcow go pizgalo a do tego knighci blokneli droge ucieczki.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
Ja sie na graniu sorcem nie znam, mam doswiadczenie w wojach, ale ja na jego miejscu przycedzilbym utani gran hur, zazucil time ringa, z jego lvl, najwiekszym na serwerze, nikt by go nie dogonil, na pustynie, map clikiem w strone miasta, i na guild chacie zorganizowalbym odsiecz...
|
Tutaj wlasnie pokazujesz swoje "doswiadczenie w wojnach" powiedz ty mi ktoredy on mial uciec... Jeszcze jedno tutaj padl z zaskoczenia Nap*****l sie z rhu i niby skad mial wiedziec ze wpadnie jeszcze 2 sorcow etc... Pomyslcie a potem sie wypowiadajcie bo mowicie ze tetro to noob a robicie z siebie jeszcze wiekszych noobow ktorzy nie maja o niczym pojecia