U mnie to wyglądało tak:
Level 30 - Skills: 65/65 Mlvl: 4
Level 40 - Skills: 70/70 Mlvl: 5
Level 45 - Skills: 75/75 Mlvl: 5
Level 50 - Skills: 76/76 Mlvl: 5
Level 55 - Skills: 80/80 Mlvl: 5
Potem non stop exp i dopiero po anni zaczołem trenować bo zmieniłem z cluba na axe broń. Teraz mam: 85 axe, 90 club, 93 shield. Ale mniejsza ze mną.
Według mnie najlepiej by było jak byś zrobił tak:
Nie kupował pacca od początku, poexpil najpierw, nawet bez trenienia do około lvl 30, może 35. Potem wziął się za trening ostry do skilla: 70-75-80 (według uznania, zależy czy lubisz trenować i jak szybko ci się znudzi) Co do miejsca polecam: minosy na foldzie lub roty w podziemiach na połnoc od carlin. Dopiero po takich zabiegach (dajmy na to rycek lvl 30 skille 75/75) kupić pacca i iść expić już do bólu i nie przejmować się skilami, no chyba, że wyczujesz taką potrzebe, że ci słabo idzie i sie przyda potrenić.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Ale wciaz nie uzyskalem konkretnej odpowiedzi na postawione przeze mnie pytanie. Zalozmy ze kupie sobie pacca na rok. I teraz mam pytanie: Czy lepsza postac bede mial jak przez caly rok bede expil, czy jak bede na poczatku trenowal a pozniej expil? Czy czas stracony na skillowanie szybko sie pozniej nadrabia w expieniu?
|
W odpowiedzi na twoje pytanie (jeśli nie skorzystasz z mojej rady i odrazu kupisz pacc) - lepszą postać będziesz miał jeśli będziesz na początku trenował a potem expił. Szybko nadrobisz pozornie "stracony" czas bo lepsze skile = lepsze potworki = lepszy exp.
Podkreślam, że to wszystko moje prywatne zdanie, macie prawo do onnych poglądów