Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2006, 22:04   #47
szwagiereczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@Miltoner

Nie napisalen ma wojnach, tylko na wojach, taki polski odpowiednik knighcika

@Skra Avar

Co mial, to mial, ja tam wieze w to co widze, a 3 knightow blokujacych wyjscie nie widzialem, to moze byc rownie dobrze taka sama zagrywka jak z 10letnim bratem... no ok, potem ktos tam wpadl, ale jakby nie sprubowal to by sie nie przekona, w tamtym miejscu nie mial szans na ratunek, wiec ja na jego miejscu wolalbym zginac w walce. Pod koniec filmu na GC odbywala sie rozmowa, i juz pierwsi ludzie zaczynali sie opowiadac po stronie Tetra, wiec nie mow mi ze nikt by mu nie pomogl. Jak juz mowilem, ja sie na grani sorcem nie znam, jako knight mam przy sobie tyle uhow, ze zanim by mi sie skonczyly to by przybyla odsiecz, ale nie raz widzialem jak sorcowie wyczyniaja takie ucieczki ze to sie w glowie nie miesci...
Cholera młotku zamkinj się skoro nie wiesz jak było. Trap znaczy po polsku PUŁAPKA a to była pułapka wyjątkowo skuteczna. Nie miał drogi ucieczki zauważ, że on ma z 1k hp a biło go 3 sorców każdy po 110+ więc wchodziło im sd po 300. Myśl albo siedź cicho.
Mógł przeżyć tylko zabijając sorców albo gdyby nie bił Rhu... On wbiegł za nim tam do dżinów wtedy my mass log f-bomby nie mógł przesunąć nas knightów. Xolo i Mooth zalogowali się i od razu atak. Nawet gdyby ktoś przyszedł to knightci przytrzymali by go wystarczająco długo by Tetro padł choćby przez to, że skończyłyby mu sie runki. A dużego wsparcia to on nie ma... Jakby ktoś przyszedł to też by padł...
szwagiereczek jest offline