Temat: PACC a Sorc
Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2004, 14:44   #48
omufo
Guest

Domyślny

ja uwazam ze nie ma sensu bo dla knighta/pala glowne cechy (sword/dist) rosna w miare szybko niezaleznie czy ma pacca czy nie a dla sorca bez pacca ta glowna cecha (m lvl) leci wolniej niz dla tego z paccem bo dluzej musi czekac na odnowienie many potrzebnej do nabicia m lvlu... to tak samo jakby pal bez pacca musial podczas treningu dluzej czekac na podniesienie speara niz pal z paccem... takie jest moje zdanie dlatego zaczale grac palem i nie zaluje smigam sobie na cyce... exp szybko leci kasy niewiele idzie bo run nie uzywam... a sorc z expem ma tak... nie przyzwie potwora zeby mu w zabijaniu pomagal bo expa bedzie mniej dostawal a jak bedzie uzywal run (gfb/hmm) to skoncza mu sie one w pewnym momenice i bedzie zmuszony do kupna nowych wiec ze tak powiem bedzie musial placic za exp (pal takiego problemu nie ma bo strzaly sa duzo tansze a uhy i sorc i pal musi uzyc)... no wiec BIEDNEMU sorcowi pozostaja potwory ktore jest w stanie pokonac bez run (swampy/roty) a BOGATEMU (nawet bardzo) wszystko inne bo run mu nie bedzie szkoda... moim zdaniem to bez sensu bo BOGATY pal tez na to co bogaty sorc moze chodzic ale biedny pal moze chodzic na duzo lepsze stworki niz biedny sorc... taka jest przewaga pala nad sorcem... sorc wygrywa tylko w walkach pvp bo naprzyzywa sobie rozniego chujstwa (srry ale ten wyraz tu pasuje) no i bedzie walil w biednego, samotnego pala z nawet dobrymi skillami az temu skoncza sie uhy... (mowie tu o walkach 1 gracz na jednego wiec nie mowcie ze pal wezmie obstawe i bez problemu poradzi sobie z summonami bo sorc tez moze ja wziac i summonow wtedy bedzue wiecej) uff... ale dlugi ten post.. ale przynajmniej jeden
  Odpowiedz z Cytatem