Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2006, 01:18   #207
Olitar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 05 2006

Domyślny

Pierwsza sprawa ze botow uzywaja w najwiekszej czesci paladini(w 85%) glownie do podnoszenia spear i swiatlo. Praktycznie kazdy( ale zawsze sa wyjatki) hlvl paladin czy nawet inna profesja uzywa bota. Bo przeciez nie bedzie podnosil spear. I ci co mowia ze kazdy bot to kl sami nie wiedza o czym mowia. Ja zaczynajac grac w tibie myslalem ze kto mi cos zrobi ze predzej ja komus cos zrobie niz on mi. Nie uzywalem firewalla ani nic to wszystko bylo proste. Jednak przez to mialem 3hacki. Wy "zhalkowani" ludzie nie macie pojecia ze to wy oddajecie swoje konta na tacy" hakerom"( bo o takich ludziach ktorzy posiadaja tak nikle informacje jakie nawet ja posiadam nie mozna ich tak nazwac obrazajac prawdizwuych hakerow). Uzywajcie i antivira i firewalla. Nie bedzie problemu jezeli bedziecie odrzucac polaczenia ktorych nie znacie. Taka moja rada. Za duzo osob uzywa botow i za duzo hlvli zeby np. TBI z tibia.org.pl posiadalo kl. Z innych zrodel jest to prawdopodobne. Ale jezeli macie dobrego antivira i odpowiednio skonfigurowanego firewalla nic nie grozi. Jest to zbyt powszechny program, zbyt wiele osob jest zwiazanych z tym serwisem zeby bylo to niebezpieczne. Napewno kazdy program jest sprawdzony przez wiele osob ktorzy jeszcze osobiscie chca sie upewnic czy sa czyste. Nie polecam( jezeli chodzi o mozliwosc jak to niektorzy mowia"zhakowania") zadnych programow wspomagajacych z nieznanych zrodel. Luzie jezeli ktos umie sie zabezpieczyc i zna sie troche na tym nie ma szans na utrate konta. Ja na poczatku bylem zbyt zuchwaly. Tak wiec wracajac do tego co mnie drazni nie hakuje was zaden Kevin Mittnick tylko chlopak w wieku 15 lat znajacy sie na tym( moj znajomy komputerowy maniak w tym wieku specjalnie zeby mi cos pokazac napisal program specjalnie pod moje zabezpieczenia i jezeli ktos naprawde sie na tym znajocy obserwujac was napewno zrobi to co chce po kilku miesiacach dzialania ale napewno nie interesowaly by go takie rzeczy jak tibia. Wiec po prostu nie oddawajcie swoich kont na tacy jak ktos uzywa botow to jego sprawa bo 90% tibijczykow albo sharuje albo cheatuje wiec jezeli ktos ma ambicje byc najlepszy to zawsze jak juz ktos napisal uzywa czegos nielegalnego. Nawet popieram niektore rzeczy w TBI jezeli chodzi o wypowaidanie zaklec czy poodnoszenie spear ale jest to monotonne i tylko psuje zabawe i nikomu postronnemu nie przeszkadza. Jednak jestem jak najbardziej przeciwny auto expieniu. Bo to juz przesada aa nie gra. To jest moje zdanie. Rozpisalem sie
Olitar jest offline   Odpowiedz z Cytatem