Temat: War!!!
Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2006, 03:05   #124
Dodi Brae
Użytkownik Forum

Dodi Brae's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Domyślny

hmm

Nie traktuje tej wojny osobiscie, jak juz pisalem mam swoje sympatie po przeciwnej stronie wynikajace z szacunku do przeciwnika, jego umiejetnosci walki, podstepow z uzyciem nub charow, odwagi, i bezinteresownej pomocy ktora mi kiedys okazal.

Ale jako najemnik sluzacy dla Kooler and The Gang jestem przede wszystkim winny posluszenstwo dla gildii i liderow, mimo ze nie zawsze zgadzam sie z polityka ktora moja gildia prowadzi. Unikanie walki, z silniejszym przeciwnikiem lub odejscie z gildii nie zasluguje chyba na pochwale i nikt nie chcialby byc w gildii z takimi wlasnie "towarzyszem broni".
Niektorzy moi "koledzy" bardzo nalegali zeby byc Kool'er, ale w chwili proby nie staneli w obronie gildii, zastanawiem sie czy sa w gildii jedynie po to zeby odcinac kupony od popularnosci i robic PA.

W tibii nie ma panstw i ojczyzn a ich role przejely gildie

Bez urazy, bo przeciez nikt sie nie obrazi ze przeciwnik postara sie zabic, ale ja rowniez postaram sie w miare moich naprawde skromnych mozliwosci przyczynic sie do zakonczenia tej "wojny" na polu dyplomacji lub walki.

Piotrek

ps

Podczas ostatniej wojny ojczyznianej Russ chocby niewiem jak lubial Niemca musial do niego strzelac

Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 14-05-2006 o 03:12.
Dodi Brae jest offline   Odpowiedz z Cytatem