Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2006, 12:50   #9
Olitar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pijopiwnik
n/c -.-' niezłe kity i porady -.-'

do 50 można dalej w hellgate siedziec,a później na pohu expic

@topic

do 55 dista na trolach a później ze strzałkami na dwarfach soldierach/cycach,a jak masz pacc to na tomby ghoule/skele/pojedyncze crypt shamblery,mumie itp.

A na POH do ktorego?? bo ja na obsidii mialem kumpli to mowili ze do 70lvl expili na gsach na pohu a dalej nie wiem Hmm... a dlaczego uwazasz ze on kiti wciska?? Moze prawde mowi. Planowalem tomby tylko narazie nie ma kasy na pacca swoim sorcem to w wolnych chwilach na zachod i wschod( jak bylo wolne) od ank ale to nie za bardzo sie oplacalo bo manasy na rozdzke i na niektore potworki trzeba bylo hmm tracic... A odnosnie pacc to kase bede mial mysle napewno w czerwcu ale musze wiedziec kiedy kupic bo jak bede skillowal to nie av sam nie wiem do kiedy bede skillowal mam narazie 55dist. Planowalem z paccem tomby jednak chce sie zdac na wasze doswiadczenie i jezeli jest to oplacalne to expic na faccowskich respach chociaz od 40lvl ja juz zamierzam chodzic z ekipa na hydry( zawsze chodzilem ja 45ms, 40rp i 75ek) i z tego bylo multum kasy bo sie zawsze rh albo bohy spynely. Tak samo z palkiem 40 lvl lub z innym kumplem rp60lvl siedzielismy na necro bo jakos samemu nie mialem ochoty a to tylko po bohy. Widzialem wlasnie tam na necro na daramie jak expil wtedy 100lvl+ rp sam wybijal cale respy wiec to tez moze byc na tym odleglym lvl oplacalne;p
Olitar jest offline   Odpowiedz z Cytatem