Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2006, 13:17   #209
Olitar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 05 2006

Domyślny

Co do tego sie zagadzam jednak haker wlamuje sie by pozyskac poufne informacje a cracker zeby cos zniszczyc. Wracajac do bota to PRAWIE kazdy paladin czy knight ze skillem 80 uzywal bota. Bo moze nie ten najwyzszy dist na serwie. Nikomu nie przeszkadza jezeli ktos siedzi przy kompie i bot mu podnosi speary bo to uciazliwe czy spala mane. Jednak nienawidze jak ktos zostawia na noc afk bota do skillowania czy expienia. To przesada bo to juz nie gra i nie czerpie sie z tego przyjemnosci. Nie jestem ani za uzywaniem bota ani przeciw niemu. Po prostu chcialem uswiadomic ze nie tak jak niektorzy p[isza ze KAZDY bot to kl a druga spraw to rzekome" hakowanie". Jezeli ktos sie troszeczke na tym zna to sie wkurzy tak jak ja nawet nie gralem w tibie przez pol roku i co bylem na jakims forum ludzie piszacy ze tibia to najwieksze gowno nigdy nie grali. I mnie to w*****alo ze moili ze np. lineage lepszy chociaz w zadna z tych gier w zyciu nie grali. i bronilem tibii. Tak samo tu podkreslam ze w botach sa kl ale nie w kazdym.
Olitar jest offline   Odpowiedz z Cytatem