Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scroopy
Dawno tu nie zagladalem i widze ze Mr. Bam Bam Uber Tank dolaczyl do dyskusji.
Wiec Big Mamo (?) Powiem Ci tak. Nie ja z Toba gadalem tylko Dark Elderosso (kumpel z rl) bo chcial zebym sie wykupil. To powiedzialem zeby pogadal z Toba bo bylem ciekawy ile to sobie zarzyczysz. Jak mi wkleil rozmowe to myslalem ze spadne z krzesla xD Selena to juz od dawna stracony serwer ale przynajmniej smiesznie tu jest. Milo tak patrze na tych co wlaza do dupy Larosowi. (PZDR LIZARD !!) Jedyna osoba ktora szanuje z Feleonów to jest Magda bo tylko z nia da sie normalnie pogadac  .
@ Koti
A pamietasz jak mowiles nam w u Tiasesa na 18stce o Larosie? Zaraz zaraz jak to szlo? No mniej wiecej tak :
"Jak gadalem z Larosem na ventrilo to mi powiedzial ze jest meska dzi*wka ale przyjmuje Panie do lat 35"
I nie udzielaj sie juz lepiej bo nie mam ochoty patrzec na to co piszesz. Zaraz pewnie bedzie "JA TAK NIE MOWILEM !! LAROS PIESECZKU NIE POWIEDZIALBYM TAK O TOBIE!!" etc etc.
HAHAHAHA Laros poprostu mnie chlopie rozbrajasz xD Mr. Meska Dzi*wka aka Bam Bam Uber Tank aka Big Mama xDDD
@ Laros
Wiesz Szarancz ma racje. Dam tu przyklad. Ostatnia Twoja rozmowa z Mastahem. Gadal z Toba o tym ze go Gady etc. ubili a zaplacil za free. Twoje zdanie bylo "Bo zabil osobe protected by s8"
Powrot do tej samej rozmowy za jakies 2-3 dni. Nie pamietales nic o tym a mowiles ze padl za to ze bil Frewyth Laras. Hmm.... A moze Ty masz poprostu skleroze? Chlopie skoncz wachac ten klej  To zdrowie niszczy ;]
Eot.
|
Wiesz co ****u .. jak cie poznalem w rl nei myslalem ze jestes taka szmata zapi*rdolilbym cie tam u tiasesa jakbym wiedzial. Grales w jakas poj*bana gre ktora sie nazywa tibia i nic w niej nie osiagnales. Moze czas sie do jakiejs szkoly zalapac i cos skonczyc bo zostaniesz na ulicy kiedys. Powiedzial bym ci powodzenia na nowym serwie ale lepiej dla ciebie jak sie za nauke wezmiesz.