Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2006, 19:55   #219
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scroopy
Laros Ty chyba nie rozumiesz paru rzeczy. Myslisz ze masz ten 130+ lvl i jestes kims? Dla Ciebie powodem zabicia moze byc nawet to ze ktos ma rozowe skarpetki (nie pytajcie dlaczego rozowe ale tak mi sie napisalo), a jak jakis Twoj "provider" sobie cos przeskrobie to zaraz jest "a mam was w dupie bo mam protekta od Larosa!!"

I Ja Ci obiecuje, mimo ze nie gram zawsze moge sie lognac i z kims zabic Twojego mega ultra providera... Ktory zawsze jest niewinny bo robi Ci runy...
Prawde mowiac Frewyth okazal sie zwyklym smieciem...

Laros na Ciebie tez przyjdzie czas na kazdego przyjdzie ;]
Jakis poje*any jestes. Zaczne od tego ze placzesz o to ze ja bije ludzi bez reason? Chyba Ci oczy ci*a zarosly ... zobacz na swoja guildie. Jezeli niewiedziales to ja Twoimi nowymi kumplomi caly czas zwracalem uwage zeby nie PKowali. A jezeli komus masz dziekowac ze chodziaz Ci dali c-set etc to ja tez Ci to zalatwilem

I takie komentarze "masz lvl 130+ i myslisz ze kims jestes" mozesz zostawic az jakis 14olatek bedzie najlepszy na serwie. Mam lvl 135, robie swoje "obowiazki" w guildi i gram ile i jak chce

I wiem, "moj czas tez przyjdzie". Ale napewno niebedzie zanim serwer bedzie oczyszczony z takich smieci jak Ty.

Ostatnio edytowany przez LarosFeleon - 14-05-2006 o 19:56.
LarosFeleon jest offline   Odpowiedz z Cytatem