Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2006, 20:22   #221
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scroopy
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Tyle mam Ci do powiedzenia. A tutaj juz nie powiesz tego co mowiles na rl o Larosie? W tibi i na forum jestes jego takim wielkim przyjacielem a w rl mowiles o nim rozne rzeczy ale nvm. Ale nie boj i tak wiekszosc rzeczy co mowiles zostawilem tylko dla siebie ;] Osobiscie do Ciebie nic nie mam ale wiesz... to nie ja sie zachowuje jak dzieciak. Ja nie obgaduje osob za plecami. I wyzywaj sobie na mnie to nie robi zadnego wrazenia ;] ulzyj sobie ;]

Have Fun
Tak? To moze powiesz mi co ja takiego mowilem bo juz nie pamietam. Tylko moze bys nie klamal bo to co napisales w swoim poprzednim poscie to sa slowa ktorych nie bylbym zdolny wymyslic.
Ach i Laros slusznie zauwazyl: jestes smieciem

Edit:
Aha i nie obgadujesz osob za plecami? Powinno byc tak, ze to o czym rozmawiamy w rl powinno zostac miedzy nami ale skoro zaczales... caly czas na*******alaaliscie na voyanta larosa itd ogolnie na kazdego kogo tam nie bylo wiec nie pieerdol mi tutaj ze nei obgadujesz osob za plecami. A pamietam ze bylo cos takiego..."Powiedz mi Koti, czemu Ty caly czas trzymasz z tym pojeebanym larosem" i pozniej lecialy tylko epitety z waszej strony, wiec jestem ciekawy co niby powiedzialem. Chociaz pewnie napiszesz jakies bzdury ktorych nawet 14 letnie dziecko by nie wymyslilo i chocby dlatego jestes smieciem. Oskarzasz ludzi o cos co sam robisz to tak jak z tym sharowaniem, bo sam sharujesz

Ostatnio edytowany przez KotiConqueror - 14-05-2006 o 20:30.
KotiConqueror jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.