Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2004, 20:42   #5
Andrew [AfR]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2004

Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Mateusz_90
Hmmm chyba nie. Ja tam dokladnie nie wiem ale:

Demona: Jak kolega wyzej powiedzial MOZE byc to obszar pod Carlin/Abby, lecz jest on dostepny od lvl 30+. Nie ma tam tylko wrl, ale takze orc shamany, ds, no wszytko (oprocz tych dla Pacc). Jest tam takze ( tzn. byl przed upd.) stone golem z expem.

Demonia: Teren do ktorego mozna dostac sie przez hg (hell gate). Sa tam smoki, dle, mumie.

Nie jestem pewie tego co napisalem.
Cytuj:
12:52 You see a sign.You read: Greetings fellow brother!Turn the switch to the right and follow the blue sunshine to get to Demona. You know the rest of the way
12:52: Widzisz tabliczke. Czytasz: Witaj kolego brata (?). Obroc przelacznik w prawo i podazaj za niebieskim swiatlem slonecznym zeby dojsc do Demona. (Ty)Bedziesz znal reszte drogi.
Hm.. jak to delikatnie napisac... glupoty opowiadasz mosci kolego!

Obszar w podziemiach pod trolls' cavami w okolicach Carlin (pod North Port) jest obszarem krotko zwanym MOLS (Maze Of Lost Souls) mozesz z stojacej pod drabinka tablicy.

Natomiast Demona jest obszarem pod MOLS. Jeden z poziomow Demoni to obszar w ksztalcie pentagramu. W Demoni glownie wystepuja Warlocki ale nie tylko

Natomiast obszar do ktorego dostajesz sie przez HG to Draconia.

Przetlumaczyles w miare zrozumiale

Andrew.