Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2006, 23:45   #8
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patryczeqq
Witam. moze temat troche glupi ale coz. mam problem z expieniem druidem. Nie nie, ja wiem gdzie expic, tylko ze jest kilka dobrych expowisk i nie wiem ktore z nich wybrac. szukac nie bede bo: KAZDY MA INNE WYMAGANIA I POGLADY!
a wiec, rozwazam takie miejsca:
- roty kolo veno
- kopalnie krasnoludow
- cyce na poh lub kolo thais
aha. mam 9 lvl jestem drutem, wiem wiem kopalnie moga byc za trudne ale ja nie jestem taki poczatkujacy i dam sobie rady, chodzi mi o te poziomy ze zwyklymi dwarfami. a wiec ktore expowiska wedlug was bedzie najbardziej wydajne pod wzgledem EXPA! kasa dla mnie nie jest tak wazna, chce szybko zaexpic. jesli macie jakies wlasne propozycje to dajcie , aha tak dla wiadomosci powiem ze mieszkam w veno i wolalbym gdzies kolo veno expic ale moge sie przeniesc pp prosze o odpowiedzi z gory thx!!
więc tak: jak jesteś doświadczonym graczem to powinieneś to wiedzieć. Jest przycisk szukaj tematów co do expienia poradników itd jest sporo więc tam byś się z całą pewnością dowiedział że skoro masz 9lvl to jedyny rod dla ciebie wali z poision to na dwarfach nie poexpisz sobie. Cyce no cuż jesli lubisz padać co chwilę (non stop blokują) oczywiście stare poczciwe roty czyli to co lolvl sorce i druty lubią najbardzie do tego wszelkie rodzaje troli (za wyjątkiem swamp) możesz spróbować ammazon camp (zależy od eq p set już raczej niezbędny).
jastr jest offline   Odpowiedz z Cytatem