Witam...więc ostatnio zabrałem się za robienie "faka

"...tak sobie siedziałem i oglądałem prace innych i myślałem ,że to proste,ale kiedy zacząłem robić....huhu ciężkie to z Ci wszyscy,ktzy robi dore fejki

<gz dla wszystkich

>..no ale jestem cierpliwy i nie poprzestaem na 1 scence....powiem ze mi sie to nawet spodobalo

no wiec moj fejk jest o pierwszej przygodzie Jacka-mysliwego....kiedys plynac ludka zauwazyl pewna wysepke....no to do niej podplyna to chzba ocyzwiste... ;p no i tam byly takie sarenki niedzwiadki i jeden zm.....zobaczycie sami ;p
no wiec dam wam pierwsza czesc.Zatytuowalem ja "Dziwny krzyk"....w 1 czesci jest 6 zdjec.
1."Dziwny krzyk"
a)
b)
c)
d)
e)
f)
narazie na tyle.Nawet jak wam sie nie spodoba,przyjme krytyka,bo na niej czlowiek sie uczy przeciez,ale fakeja i tak dokoncze.nie lubie nie konczyc swojich prac.
no to komentujcie

..aha w nastepnej czesci bedzie kolejne 6 zdjec.Jack postara sie powalic niedzwiadka.zobaczycie go w kolejnej czesci ;]
koment plx ;]aha! przepraszam ze 1 czesc jest taka nudna,ale chce zebyscie ocenili..no powiedzy oprawe techniczna narazie ;p w nastepnej czesci bedzie ciekawiej...w kolejnych jeszcze bardziej
@EDIT:
@2down: a no brak faboly jest narazie to wiem ;p...moze dlatego ze dalem za malo zdjec?..ale bedzie fabola.(oczywiscie nei bedzie to o jakims qescie na dsl czy inwazji zegos tam albo juz niewiem jaka...to jest taka inna fabola.Mysle ze wyroznia sie od wiekszosci ;])
aha jak cos to to jest moj 1 fejk ;]
UWAGA

! w nastepnej czesci sie troche akcja rozkreci,i nie bedzie 6 scen tak jak mowilem ale az 9.Nie dalem rady wszystkiego zmiescic w 6 obrazkach

..a w sumie to niedaje bo jescze robie.mam 5 obrazkow.Aha i dzieki za komenty...no i zdradze to ,ze zmutowany neidziwedz bedzie wyglodal jak...behamot ;p.mojim zdaniem pasowal najbardziej ;p jest duzo i silny...i wygloda jak niedzwiedz ;p