Nie umiecie czytać? To jest PROLOG bez fabuły. A fabułe mogę wam zdradzić ;P przynajmniej część ;P
KoRdIaN pojawia się w świątyni*
KoRdIaN dowiaduje sie gdzie jest **
KoRdIaN spotyka szatana ***
KoRdIaN opanowuje technike polowania**** oraz zaczyna rozumieć o co chodzi
KoRdIaN dowiaduje sie od gadadliwego Orshabaala co sie stalo *****
KoRdIaN spotyka sojusznice ORC'i i otrzymuje jednego z nich do pomocy******
KoRdIaN wyrusza za miasto na spotkanie z GM, lecz jeszcze tego nie wie (chodzi o moment kiedy wyrusza <ten z npc z otsa

>)

KoRdIaN zostaje przeniesiony w świat prawdziwego fake (chodzi o NIE-OTS) gdzie czeka go wiele przygód
Aby wyszła następna część (tzn. część 1 potrzeba obsady 6 osób, w tym 2 odgrywają ważną rolę i giną w cz. 3

)
a co do fabuły całego Fake to jest zapisana i wydaje mi się, że dobra. Dosyć długo nad nią siedziałem. A teraz objaśnienia "gwiazdek"
* - Wiele moich kumpli, dla m.in. których wogóle nie ma pojęcia co to Tibia. Właśnie dla nich jest ten prolog
** - także dla kumpli, żeby wiedzieli że jak sie raz zacznie pykać w tibie to ona wciąąąąąga

*** - Poznajemy jednego z głównych wrogów KoRdIaNa. Jednak nie jest on tym najsilniejszym xD
**** - ważny element, później w trakcie historii będzie on bardzo zauważalny

***** - myślę że element potrzebny aby istniała część pierwsza, druga a co zatym idzie i 3, 4, 5 itd...
****** - myślę, że doda to ćut dramaturgi temu fakowi
Pooozdro i ZGŁASZAĆ OBSADĘ

plzzz

jak dacie obsade bedzie część pierwsza, jak będzie część 1 to zobaczycie ze ten fake jest coś waaart

.