Cytuj:
LoL ludzie wy wiecie co to jest joke albo chociaz sarkazm?? Popatrzcie sobie na lvl Catrishii noobki i sie zastanowcie jakie glupoty piszecie -.-. A i "ona" jest chlopakiem
|
A jakbym se napisal ze jestem eternal oblivion to bys mnie popieral?
Cytuj:
Jesli chodzi o solo demony to raczej explo niz exori ;>.
|
A moglbys wyjasnic dlaczego? Bo exori zadaje wieksze obrazenia i jest tansze.
@Ka sia czek
Ale poza tym explo, co mam watpliwosci, to reszte absolutnie popieram. Logiczne chyba ze chodzilo mi o solowanie a nie expienie na dwarfach -.- A wszyscy mi w tym temacie wmawiaja ze na dwarfach to lepiej z broni jakbym byl newbie i walil z exori w dwarfy.

A mi chodzi o zabijanie solo potworow dobrych w melee (gdzie bronia niewiele mozemy zdzialac) czyli poczawszy od dsa (naprawde nie oplaca sie go z melee bic) a skonczywszy na demonie (pomijajac potwory typu dragi, dle i banshee ktore maja slabe melee, chociaz na takich potworach tez mozna oprocz broni bic z exori dla lepszego efektu)
Cytuj:
EXORI TO TYLKO DODATEK DLA KNIGHTA, np. expisz na guardach po 2 i nie zuzywasz exori, dopiero jak zejdziesz pietro nizej i bedzie czekaly na ciebie 8 guardow, wtedy schodzisz i wpisujesz exori -.- pr0ste?
Pozatym lepiej tracić 1 uh na 4 guardy niz 2 manasy na 1 guarda ;]
|
A co myslales ze na guardy ide z tym exori? <sciana> co wy macie z tymi dwarfami, chyba po nocach wam sie snia. No jasne ze chodzi mi o lepsze potwory.

A poza tym jak mowie o exori to chyba wiadomo ze nie o expieniu, bo jak mozna expic z exori? O_o
Cytuj:
Jizas ... po prostu telepie na wasz widok ! czy wy wiecie ze na maturze jest czytanie ze zrozumieniem ? A wy prostego posta, 2ch zdan ! ze zrozumieniem przeczytac niepotraficie !!
|
Popieram w 200%.
Jeszcze raz pytanie zebyscie w koncu to zauwazyli
"Co jest bardziej oplacalne: zabijanie
mocnych potworow knightem z broni czy z exori?"