Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2006, 20:48   #1182
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Powiem to co myślę

Słuchajcie bando debili -.- nie macie co robić i z nudów zabijacie osoby które były waszymi kumplami bądź były neutralne zabijając lepszych Polaków i wogle -.-. Jeśli chcecie wojny to wyjdźcie sobie pod blok czy gdzie tam chcecie i pokrzyczcie to dostaniecie liścia w pysk i będziecie mieli wojnę -.-
Wielcy mi chojracy się znaleźli wielką wojnę wstrzymają (mówię ogólnie) a większość z was nie umie zrobić dobrych skilli i lvl.
Denerwuje mnie jak widzę jak rodak morduje rodaka -.-
Nie dość że i tak Polacy są słabi na silverze i br ich stanowczo przesłaniają to jeszcze wam wojny pomiędzy sobą w głowie.
"Zabiłem go bo powiedział ze jestem głupi" to słyszę często i denerwuje mnie to ludzie jak jesteście zbyt agresywni i nie umiecie załatwiać konfliktów w cywilizowany sposób miedzy sobą to lepiej się zamknijcie w pokoju i nie wychodźcie stamtąd do końca życia albo idzie na jakąś terapie.

Czasami wrzucacie na Vampire Bloods popatrzcie jak oni postępują a jak wy oni może jest tam trochę noobow ale nie wstrzynają bezsensownych wojen

PS: Leo ma racje i powinniście posłuchać go -.-
PS2: Taube bardzo ciekawa wypowiedz czyżbyś była polonistka ??
PS3: Nie wtrącam się w wasza kretyńska wojnę jeśli chcecie się tłuc (Polak pomiędzy Polakiem) to się nawalajcie dalej ja do tego ręki nie przyłożę -.-

Srry Adminków ale poniosło mnie