Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Pseudokibic=skonczony debil ktorego przyszlosc skonczy sie tak jak Pete z chuligansow albo jak bedzie mial juz te 40 lat i znudzi mi sie drzec morde i lac po pysku to bedzie sprzatal ulice przed mojim domem (lol  ). Tacy kozacy ze nawet nie umieja poszanowac zaloby po Papieżu? to niech maja jak dla mnie to i nawet moga sie spalic a to z ta swieczka bylo swietne brawo dla pana 
|
Twoja "intjeligjencja" mnie rozbraja...Chłopie wiadomo, że papież to "zastępca" PJ na Ziemii...Ale patrząc na nich jak na 2-ch normalnych nie nadzwyczajnych ludzi? To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką? Tasiora nie skomentuje... Nie wiem czemu takich (przepraszam za określenie) debli trzyma się na forum... CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK BEZ WZGLĘDU NA TO KIM BYŁ BĘDZIE TAK SAMO OSĄDZANY PRZED
BOGIEM. "I tak powiem" ...
@Tasior
1
"Ale patrząc na nich jak na 2-ch normalnych nie nadzwyczajnych ludzi? To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką? "
To nie było do Ciebie, lecz to Strażnika Monopolowego (co za nick [next trendi boy?] )
2
Dobrze wiesz, ze mowiac "Tasiora nie skomentuje" mówiłem w przenosni...i tutaj nie wiem jak mam to odebrać jako próbę popisania się, czy też próbę bycia "kul i trendi". I według mnie pownienes przyznacz, że z 1-szym postem w tym temacie, trochę przesadziłeś, człowiek jak człowiek nie nasza wina za jego debilizm...
3
A teraz tak naprawdę czy ten policjant miał prawo uderzyć go pałką w tył głowy?-nie... Mógł go uderzyc w inne miejsce (nie krocze), żeby bolało, a nie poto, żeby został trwały sład po tym "starciu"
Ehh, a teraz przyjrzyjcie się sami sobie(Tasior nie chodzi mi o lustro...). Ktoś wypowiedział się co o was sądzi, a wy zaraz przeciwni temu podejmujecie "kucjatę" przeciwko temu komuś...
Ehh, "(przepraszam za określenie) debli " przeprosilem za to okreslenie, wiec raczej warn mi sie nie nalezy

A ja wypowiedzialem to co myslalem, poniewaz przesadziles z tym postem, co prawda byl smieszny, ale mimo wszystko nietolerancyjny