Fajnie ustawiliscie walke, zreszta dziwne ze sie rozeszli razem zamiast klepac do momentu az koles sie nie zaleje krwia, wiec to tlumaczy ze to byla Ustawiona walka do Filmu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yerzo
Stary nie obraz sie ale mialem najwieksza polewe tygodnia. Zapisz sie na jakas sztuke walki to naprawde duzo daje. Ja juz chodze 7 lat na karate i ten typ by ze mna nie wytrzymal pol minuty  ale fajne boisko w tle nawet szkoda ze ja takiego nie mam ;/
edit : jak chcecie zobaczyc jak to powinno wygladac to looknijcie :
http://www.youtube.com/watch?v=PuS2_EbGNC4
to nie jest keylogger tylko film zwykły
edit 2 : Myslę ze wygrał Ksardos bo troche wiecej atakowal i kilka fajnych (jak na te walke) lowkickow wsadził temu drugiemu pod koniec juz troche kulał
|
Jestes zalosny, cwicze Muay Thai i jakos nie widze zeby wchodzily tam low kicki ciekawe, wiem ze chciales byc fajny i olsnic kazdego swoim Profesjonalizmem, ale jezeli nazywasz kopniecie bez zamachu "fajnymi lowkickami" to jestes boski.
Napoczatku myslalem ze sami sie polamiecie

, no ale jak bedziecie starsi dorwiecie troche masy i mysle ze bedzie good jezeli popracujecie nad Forma
Zajebiscie mi sie film podobal, zajebiscie smieszny : DDD
Pozatym dobrze ze lezacego nie kopali, chociaz wystarczyl by kop w glowe zeby koles dostal knock outa ;]