Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2006, 20:27   #49
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Fajnie ustawiliscie walke, zreszta dziwne ze sie rozeszli razem zamiast klepac do momentu az koles sie nie zaleje krwia, wiec to tlumaczy ze to byla Ustawiona walka do Filmu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yerzo
Stary nie obraz sie ale mialem najwieksza polewe tygodnia. Zapisz sie na jakas sztuke walki to naprawde duzo daje. Ja juz chodze 7 lat na karate i ten typ by ze mna nie wytrzymal pol minuty ale fajne boisko w tle nawet szkoda ze ja takiego nie mam ;/

edit : jak chcecie zobaczyc jak to powinno wygladac to looknijcie :
http://www.youtube.com/watch?v=PuS2_EbGNC4
to nie jest keylogger tylko film zwykły

edit 2 : Myslę ze wygrał Ksardos bo troche wiecej atakowal i kilka fajnych (jak na te walke) lowkickow wsadził temu drugiemu pod koniec juz troche kulał
Jestes zalosny, cwicze Muay Thai i jakos nie widze zeby wchodzily tam low kicki ciekawe, wiem ze chciales byc fajny i olsnic kazdego swoim Profesjonalizmem, ale jezeli nazywasz kopniecie bez zamachu "fajnymi lowkickami" to jestes boski.
Napoczatku myslalem ze sami sie polamiecie , no ale jak bedziecie starsi dorwiecie troche masy i mysle ze bedzie good jezeli popracujecie nad Forma

Zajebiscie mi sie film podobal, zajebiscie smieszny : DDD

Pozatym dobrze ze lezacego nie kopali, chociaz wystarczyl by kop w glowe zeby koles dostal knock outa ;]

Ostatnio edytowany przez Madreth - 15-05-2006 o 20:29.
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem