Cytuj:
Ale patrząc na nich jak na 2-ch normalnych nie nadzwyczajnych ludzi? To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką?
|
Każdy jest kowalem własnego losu i sądze że mam prawo oceniać kogos po jego czynach/wyborach etc.
Cytuj:
Tasiora nie skomentuje... Nie wiem czemu takich (przepraszam za określenie) debli trzyma się na forum...
|
1.Skomentowałes.
2.Wybaczam.
3.Sam sie zastanawiam.
Cytuj:
CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK BEZ WZGLĘDU NA TO KIM BYŁ BĘDZIE TAK SAMO OSĄDZANY PRZED BOGIEM. "I tak powiem" ...
|
No tak ale jest róznica miedzy człowiekiem kibicującym swojej drużynie a facetem który idzie na mecz żeby obic komuś morde bez powodu. (ew. skonczyc z obita morda).
Edit
1.Mam prawo skomentowac kazda czesc twojego posta i kozytsjaac z tegoprawa skomentowałem cały.
2.Tak rozgryzłes mnie! Wybaczyłem ci (!) tylko dlatego zeby byc trendi! Przyznałem ci racje żeby być kul! (Co ty z tym trendi i kul? przecież teraz mówi sie dżezi !)
3.Policjant nie miał prawa (wg. mnie) zbić tego kibola, ale szczerze mówiąc mam w dupie los pseudokibiców bo zakażdym razem kiedy dzieje im sie krzywda tak naprawde sami sa sobie winni.
Kolejny edit
Ty pierwszy nazwałeś mnie debilem za co należy ci się 1 warn, ja ci wybaczam i podejmuje dyskusje a ty odbierasz to jako "kucjate" przeciwko sobie. Przyjrzyj sie sobie bo widzisz drzazge w oku blizniego a belki w swoim nie. (czy jakos tak).
Edit poraz-enty
1.Przepraszam za wyrazenie - ale jestes pedałem któremu smierdzi z gęby a twoja matka to dziwka - przeprosiłem mam nadzieje ze to mnie uchroni przed warnem a ty sie nie obrazisz za bardzo.
2.Ja tym postem przekazałem co czułem.
3.Mam rozumiec że kibol jest wzorem tolerancji?