Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bombel50
Wszyscy jestes cwani tylko w slowach polowa albo wiecej z was to mieczaki. Wojna to wojna a to jest gra jak ktos mnie wkurzy to nie patrze czy jest to swe br pl czy ktokolwiek inny tylko ubijam (lub on mnie ale to nie ma dla mnie znaczenia bo nastepnie ja jego ubije ;]) taki lenidas mysli ze kozak bo umie tylko nabijac level i skillowac dobry gracz to dobry peker nie chcecie wojn zmykac na no pvp a nie strzepic sie do innych. Zamiast pieprzyc na priv glupoty jaki ktos jest glupi ze kogos zabil idz i pomscij kumpla a nie badz mocny tylko w gebie. Takich najbardziej nie lubie -.-. Sa tacy co wbija 50 level i nie maja przez cala gre ani jeden raz skulla i mysla ze sa "dobrzy" wtedy przybiegnie ktos naprawde dobry nawet jak ma 20 leveli mniej i ubije gnojka kilka razy i ten 50 level retired, trzeba umiec grac i wiedziec an czym ta gra polega, tak inni zdobywaja respect a wy siedzcie jak myszki za miatla u pana boga i tylko czekajcie na swojego oprawce.
Ps. czekam na chloste -.-
|
A co ty taki wielki "fifa rafa"? Ty czlowieku pewnie na maina nie wyszedles i siedziesz na rooku bojac sie ze zabije cie 8 level. Zgrywasz wielkiego pakera jakbys byl Lady DRam (Jestes?) i tak jak leo powiedzial bojisz sie pokazac swoj nick.
@Sewery
Da mi cos co teraz gadasz? Najpierw sie mysli poznniej robi..