Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2006, 21:47   #31
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Jest w nim wiele błędów, mitów i punktów nie potrzebnych
Mimo iż ten poradnik trochę tu już leży i niektóre rzeczy nie są już takie "najświeższe" to dalej uważam go za ponadczasowy, ale wskaż mi te "wiele" błędów , mitów i punktów nie potrzebnych. Jeżeli takie znajdziesz specjalnie dla Ciebie zedytuje poradnik.

Bądźmy realistami, można być przecież skur*** i psuć grę innym mając przy tym radoche co nie?

Cytuj:
Gdyby każdy w 100% przestrzebał tego regulaminu to nie potrzebn by były servery ogólno dostępne, a Tibia by była grą SINGLOWĄ.
Tak ale to są prawa które narzucili gracze a nie żaden Mój regulamin, i początkowy gracz może któreś z nich złamać nawet o nich nie wiedząc, właśnie z taką myślą pisałem ten poradnik, by im uświadomić i pozwolić ominąć nie przyjemne sytuacje.
Lubisz adrenaline? nikt Ci nie zabrania zabijać, znasz konsekwencje ok.... baw się, to jest skierowane do tych którzy konsekwencji nie znają.
Reszta z punktów chyba nie powinna Cię "ograniczać".
Cytuj:
Gra sie po to zeby cos osiagnac, a jak sie cos osiagnie to trzeba to wykorzystac jako swój atut, a nie chowac sie z tym bo sie ma za duzy level.
Nie zebym popierał chamskie zachowania wszelakiej maści, ale trzeba wchodzic w konflikty z innymi, zeby cos sie dzialo.
Nigdzie nikogo tak NIE OGRANICZAŁEM chyba czytałeś inny tekst, a jeżeli chcesz się wozić na wyższym levelem i tworzyć konflikty by było ciekawiej, spoko, ale rób to na kimś kto jest na Twoim poziomie, a nie stosuj PA. A ja dalej nie widzę w poradniku moim żadnych "ograniczników".
Głownie promuje hasło graj tak by nie wadzić innym.
Pokaż mi dokładnie te błędy.