Cytuj:
jak sie zezbi te gulupie runy
--------------------------------------------------------------------------------
niech ktos powie.Jak sie pytam w tibi to odpowiadajom : . noob itp
|
Szukaj
Cytuj:
rozdzki sa zle zrobione - powinny miec atak jak miecze
|
Nie, bo robia mniejsze hity od mieczy.
Cytuj:
zaleznie od mlvl zadaja obrazenia
|
To wtedy albo cachero by wymiatal albo 8 lvl nie moglby zabic trolla z rozdzki.
Cytuj:
latwo pasc nawet na 20lvl przez zatrucie scorpiona (mana powinna szybciej rosnac)
|
Tibia to chyba gra nie dla ciebie skoro druidem skorpa zabic nie mozesz.
Cytuj:
Wymyślił nazwy dla nieistniejących czarów, które pasowałyby jakoś do druida.. bo w sumie taki mort hur srednio pasuje do spokojnego, żyjącego w lesie pustelnika, druida..
|
A ja zawsze mialem wyobrazenia druida jako nie pustelnika, ale kogos wspolpracujacego w zespole ktory leczy rany kolegow.
Cytuj:
Ale jak ma pacc to gra się przyjemnie, choć to zależy czy wolisz wybijać wszystko co sie rusza ue czy leczyć swoich pobratymców sio albo masshealem..
|
ue jest bezuzyteczne poza anni
Cytuj:
Moim zdaniem Drut jest najnudniejszy.. stoi pod depo i pisze Adura vita czy cos w tym rodzaju.
a knight moze sie wybrac kiedy zechce i an co zechce no gtracac uhy ktore druty robia.Sam mam druta i wkurza mnie stanie i czekanie na mane =/
|
Ostatnio knighci przewaznia kupuja uhy w sklepie bo stanie pol godziny zeby zyskac 500 gp za bp mija sie z celem, no chyba ze ktos ma uhmakera w pogotowiu. A nikt ci nie kaze stac i pisac adura vita. Druid moze expic tak samo jak knight, a robienie run to tylko jego dodatkowa umiejetnosc, ktora go ulepsza.