Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2006, 22:01   #69
Podraz.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem

Domyślny

Cytuj:
jak sie zezbi te gulupie runy

--------------------------------------------------------------------------------

niech ktos powie.Jak sie pytam w tibi to odpowiadajom : . noob itp
Szukaj
Cytuj:
rozdzki sa zle zrobione - powinny miec atak jak miecze
Nie, bo robia mniejsze hity od mieczy.
Cytuj:
zaleznie od mlvl zadaja obrazenia
To wtedy albo cachero by wymiatal albo 8 lvl nie moglby zabic trolla z rozdzki.
Cytuj:
latwo pasc nawet na 20lvl przez zatrucie scorpiona (mana powinna szybciej rosnac)
Tibia to chyba gra nie dla ciebie skoro druidem skorpa zabic nie mozesz.
Cytuj:
Wymyślił nazwy dla nieistniejących czarów, które pasowałyby jakoś do druida.. bo w sumie taki mort hur srednio pasuje do spokojnego, żyjącego w lesie pustelnika, druida..
A ja zawsze mialem wyobrazenia druida jako nie pustelnika, ale kogos wspolpracujacego w zespole ktory leczy rany kolegow.
Cytuj:
Ale jak ma pacc to gra się przyjemnie, choć to zależy czy wolisz wybijać wszystko co sie rusza ue czy leczyć swoich pobratymców sio albo masshealem..
ue jest bezuzyteczne poza anni
Cytuj:
Moim zdaniem Drut jest najnudniejszy.. stoi pod depo i pisze Adura vita czy cos w tym rodzaju.
a knight moze sie wybrac kiedy zechce i an co zechce no gtracac uhy ktore druty robia.Sam mam druta i wkurza mnie stanie i czekanie na mane =/
Ostatnio knighci przewaznia kupuja uhy w sklepie bo stanie pol godziny zeby zyskac 500 gp za bp mija sie z celem, no chyba ze ktos ma uhmakera w pogotowiu. A nikt ci nie kaze stac i pisac adura vita. Druid moze expic tak samo jak knight, a robienie run to tylko jego dodatkowa umiejetnosc, ktora go ulepsza.

Ostatnio edytowany przez Podraz. - 15-05-2006 o 22:04.
Podraz. jest offline   Odpowiedz z Cytatem