Temat: Mundial 2006
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2006, 22:34   #8
Gatho Gokhinin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
Domyślny

Moim zdaniem bramkarze zostali dobrze wytypowani. Dudek gra mało, Boruc nieźle sobie radzi w Celticu więc będzie nr 1, dobrym zmiennikniem może być Kuszczak. Chociaż może Dudek mógłby pojechać zamiast Fabiańskiego... Myśle, że on ma większe doświadczenie. W grzaniu ławy. I tak bramkarz nr 3 praktycznie nic nie gra.
Obrona. Tutaj się nie wypowiadam ;] (nie mówie, że jest źle)
W pomocy nie powinien się znaleźć Mila. Chłopak ostatnio wogóle nie gra a mecz z Wyspami Owczymi pokazał jego klase... (nie trafił w piłkę po podaniu Kosowskiego, miał szczęscie i piłka odbiła sie od drugiej nogi i wpadła do bramki a i tak sam Mila poleciał z nią do środka ;P). Nie pasuje tutaj też Gorawski (no może się myle, bo nie widziałem go dawno w grze..).
Linia ataku- hmm Niedzielan zamiast Brożka. Frankowskiego, naprawdę, szkoda, ale niestety był kompletnie bez formy a nie moża popełnić tego błedu co Engel. Rasiak się przyda, ciągle myślę, że nie jest on jakimś tam super evul piłkarzem i niektóre brami zaskakują nawet i jego samego ;P To jest moja szybka ocena składu na Mundial. Patrząc na formę naszych piłkarzy, Janas wytypował dobrych piłkarzy..
Gatho Gokhinin jest offline   Odpowiedz z Cytatem