Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2006, 23:41   #1192
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Dolor
nie nie jestem
bliżej mi do matematyka, bądź też elektryka

@Bombel50
a ja gardzę takimi, co to gardzą innymi, samymi nie będąc lepszymi

wiesz co ci tu powiem?
gracz, który umie dobrze grać, który potrafi grać to przede wszystkim PK dla ciebie
jeśli taki jest twój główny wątek gry, to bardzo cię przepraszam, ale jak dla mnie prezentujesz poziom noobka
PK bez powodu, zabawa w PK od tak, chwalenie się tym są dla mnie objawem niedojrzałości emocjonalnej, braku zrównoważenia, które objawiają się w nadmiernej agresji wobec innych, może by pokazać, że jest się od nich lepszym? a może by im udowodnić, że są słabsi?
jak dla mnie jest to tępota i prostactwo, gdyby PK wyznaczało lvl, to u nas w społeczeństwie lvl byłby wyznaczany przez bandę osiłków na sterydach bez mózgów - a wiadomo, że ustrój musi być kierowany głową, by w jakiś sposób zaistnieć

dla mnie Tibia była tylko grą, grą w której można było poznać wiele sympatycznych osób, lecz nie wiem, ile takich osób poznaje się, poprzez PK'owanie ich, bo jak dla mnie, ktoś poznany w ten sposób jest jednym z najbardziej prawdopodobnych do zdrady i wbicia 'sztyletu w plecy'
gra się dla przyjemności, skąd więc twierdzenie, że ktoś, kto np. tylko skilluje bądź lvl nabija nie potrafi grać? jak to jemu sprawia przyjemność, znaczy to, że dla niego gra w ten sposób jest dobra i właśnie tak powinien grać

chełpisz się tym, że się nie zadajesz z polakami.. nie przyznajesz do swej narodowości? czy tak? czyżbyś się wstydził swego pochodzenia? swej narodowości? ja w przeciwieństwie do ciebie nie oceniam ludzi na podstawie ich paszportu, lecz na podstawie osobowości
jeśli ktoś taki nawet miałby być Polakiem, to byłby moim znajomym i bym się do owej znajomości przyznawała, a nie tylko szukała u innych 'schronienia'
bo tak - ty szukasz schronienia - załatwiasz sobie znajomości za pewne u innych osób, innych narodowości, aby mieć u nich immunitet i w razie jakiejś nagonki na polaków nie być na równi z nimi stawianym
bardzo mi przykro - ale na to tak wygląda, jeśli stronisz od swoich zadając się wyłącznie z innymi
nie jestem rasistką, lecz Tibia mimo wszystko wewnętrzne spory ma okraszone wstawkami rasistowskimi - narodowości rządzą, narodowości są be, narodowości są takie i takie, a ludzie jako jednostki nie mają żadnego znaczenia

wiesz czemu użyłam tyle razy słowa 'narodowość'? gdyż dla ciebie widać ma to głównie znaczenie
bo ty uciekasz, boisz się stawić czoła innym polakom - nie mówię teraz o tym, że byś się bał z nimi walczyć.. boisz się być postawiony na równi z nimi, pośród nich, boisz się, że widząc cię z nimi zostaniesz jako jeden z nich zakwalifikowany
gardzisz nimi, gardzisz swym pochodzeniem, ukrywasz je
możesz tu napisać 'nie, moi znajomi wiedzą, że jestem polakiem', co jednak nie zmienia faktu, że przyznając się im, a udając, że się nie jest polakiem w oczach polaków, byle się z nimi nie zadawać.. to jest ukrywanie się
ukrywasz się przed polakami!
czy dlatego nie podałeś swego nicka?

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline