Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2006, 00:40   #1195
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 8ball
zalogowalem sie na forum
a tak do tematu: ostatnio na Silverze coraz wyrazniej widac problemy miedzy pl vs pl, a moze ich kompleksy, które są zaspokajane poprzez zabijanie innego pl, zabieranie mu loota, wyzywanie go no i tutaj pisanie o swojej "wielkości" bez podania nicku, a rzeczywistość jest zdecydowanie inna. Pelno osob zaczyna teraz zabijac swoich rodakow. Z kim mam się kumplować?! z br ?? Ostatnio koles o nicku Sorian Arget ukradł mi lootbaga, potem twierdził, że nic nie wie, że to nie on, a na sam koniec zacząl mnie wyzywać od dziw.k. A wszystko po to aby być lepszy kosztem innych, jest to żałosne, po takich akcjach odechciewa mnie się grać, jeszcze bardziej niż po dedzie. Ale co ja mam zrobić? Znajdzie się takich 20 zakompleksionych głąbów na niskich lvl co robią w.w. rzeczy i co z nimi? Rookować czego skutkiem bedzie ban ?
Nie mozna wszystkich umieszczac "pod jedna" kreska. Wszedzie sa zlodzieje, PK i oszusci. Nawet hlvl kradna i klamia (znam kilka przykladow) co nie znaczy, ze wszyscy sa tacy sami.
Polakow zazdrosc zrzera (jak i inne narodowosci) lecz przeciez sa i tacy, ktorzy jak moga to zawsze pomoga bezinteresownie. Znam wielu takich polakow i kilku br o wysokich lvl (choc z nimi przynajmniej jesli chodzi o mnie gorzej sie porozumiewac z uwagi na bariere jezykowa), ktorzy pomogli mi bezinteresownie gdy poprosilem.
To jest zabawa i kazdy gra jak lubi... pewnie, ze szkoda gdy sa animozje jakies miedzy ludzmi, jednak z powodu jakiejs klotni czy kilku wyzwisk nie nalezy "rozdzierac szat"...

Pozdrawiam

ps. powiem wam (a wlasciwie koledze "anonim", moze kolezance), ze nie wszyscy polacy sa glupi, zadufani w sobie i zawistni... moze wypadaloby popatrzec na siebie zanim zacznie sie wyrazac ogolne opinie o innych?

Ech i jeszcze odnosnie : "od polskiej elity ktora gardze bo po zachowaniu i opowiesciach ktore do mnie do chodza o nich to jest poprostu... smiech na sali..." to malo widocznie znasz te jak okresliles "elity", choc nie rozumiem dlaczego uzyles takiego okreslenia Bo jesli mowiac "elity" miales na mysli lvl to juz doprawdy nie rozumiem o co Ci chodzi Nie liczac ciebie "galla Anonima" znam chyba wszystkich polakow o wysokich lvl, Carpathia,Fantom,Moradin,Ligus,Kliver,Rekin,Potus (i kilku innych) i jakos nigdy nie dostrzeglem aby oni zachowywali sie tak abys mogl sie z nich (lub nas) nabijac Wstawiasz dziwne teksty, chowajac sie za jakas dziwna nazwa i wstydzac sie swojego nicku ... Dlaczego? Czy myslisz, ze jak sie ujawnisz to od razu bedziemy Ci d... lizac i nie bedziesz mogl sie opedzic od swoich rodakow (ktorymi gardzisz, a ktorzy beda chcieli abys ich "pokochal"?) bo masz "szerokie" znajomosci ?
Zalosne...

Ostatnio edytowany przez Lenidas - 16-05-2006 o 01:47.
Lenidas jest offline