Po pierwsze ja tego czlowieka pierwszy raz spotkalem i recze ze z Milka tez wczesniej kontaktu nie mial wiec nie wiem kto tu pier.. glupoty ale to na pewno nie jestesmy my i my nikomu nic nie ukradlismy wierz dalej temu idiocie i mieszaj z blotem wszystkich ktorzy beda mieli cos do twojej perfekcyjnej gildii to daleko zajdziesz u mnie to juz macie piekna opinie skoro twierdzisz ze pilnujesz porzadku w gildii to Twoim zadaniem powinno byc teraz wykopanie Kornika no i sie okaze jak tego porzadku pilnujesz ja z niecierpliwoscia czekam na efekty Twojego trzymania porzadku a lootbagi to on kradnie bo jeden z czlonkow mojej gildi mi sie na niego kiedys zalil wiec prosze Cie bo to co tutaj odstawiasz to jest zal.pl on CI powiedzial i Ty mu wierzysz pfff My mamy film niezbity dowod i mysle ze prawdziwy obiektywny lider powinien brac tylko takie niezbite dowody pod uwage ... Heh ale co ja tam wiem marny 50 lvl Wy i tak wszyscy wiecie lepiej i jestescie lepsi. O Tobie mialem dobre zdanie ale strasznie wytrwale pracujesz na to zebym je zmienil i w sumie tez co sobie pomysla uzytkownicy forum ja zostaje na tym filmiku wraz z moimi znajomymi w sumie potraktowany bardzo zle i to za sprawa jednego z czlonkow Twojej gildii ktory nie dosc ze na filmiku klamie , ze jestem na black liscie i ten oto klamiacy Kornik mowi CI ze to za to ze kiedys mu lootbaga ukradlem i nagle cala polska zaczyna wierzyc temu imbecylowi i ja jestem ten zly i to mnie wszyscy chcemy wychowac i ukarac. Prosze Cie czlowieku nie rob z siebie posmiewiska na forum publicznym tylko wez sie faktycznie za ta gildie bo TO liderowanie CI nie wychodzi a jezeli nie zamierzasz nic z tym zrobic to po prostu dajmy sobie spokoj daj ludziom sciagnac sobie film, obejrzec go i juz nie spamujmy tego forum bo z takim podejsciem to zmierzamy do nikad.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Okonius - 16-05-2006 o 02:53.
|