Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2006, 08:25   #1196
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ehhhhhhh

Anonimie@
Widać że w Tibie grasz od niedawna i nie umiesz rozpatrywać co jest dobre i co złe.
Boisz sie swojej narodowości albo wstydzisz (bez znaczenia) czyżby uraz z dzieciństwa??

Wojna do niczego nie prowadzi.
Gram w Tibie już bardzo długo (ponad 4 lata) i uwieźcie mi na każdym serwie jakim grałem (wprawie na każdym) powód z którego odchodziłem to była wojna
wiec ja mam już tego dość i chce sobie spokojnie grać.

Mam 15 lat wiec jak zaczynałem byłem troszkę młodszy i nie ukrywam moje niektóre zachowania były też wynikiem dużej fantazji ale po roku gry zrozumiałem prawdziwy sens tej gry.
Ta gra nie służy aby się zabijać ta gra jest aby poznawać coraz to nowszych ludzi uczyć się porozumieć z druga osoba w jak najłagodniejszy sposób itd.

A jeśli chodzi o moje odejścia z poprzednich serwerów to uwierz mi Nieznajomy powodem mojego odejścia nie był jeden ani dwa dedy.
Ponieważ nie traktuje tej gry jako część mojego życia tylko jak dobra rozrywkę przy pomocy której można poznać nowych ciekawych ludzi
Nieznajomy zmień lepiej swoje poglądy na temat tej gry i zdobywania przyjaźni bo w życiu ciężko ci będzie

Pozdro all

PS:Lenidas thx na wspomnienie mnie w Polskiej Elicie tego serwera chociaż nie czuje się jak bym był w Elicie