Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Dolor
Ehhhhhhh
PS:Lenidas thx na wspomnienie mnie w Polskiej Elicie tego serwera chociaż nie czuje się jak bym był w Elicie 
|

napisalem taka nazywe (Elita) bo "Kaczorek" (tak go bede nazywal skoro wstydzi sie podac swoje imie w Tibi) jej uzyl, choc sadze, ze nie wie sam co to slowo znaczy
Widac jednak wyraznie, ze czlowiek ten (Kaczorek) mial malo stycznosci z Polakami, no moze faktycznie zadaje sie z tymi tylko na poziomie 8-12 lvl, bo przeciez im ktos ma wyzszy lvl, oznacza to, ze dluzej gra i madrzej mysli (apropo myslenia Kaczorek mysli kategoriami 20 lvl).
Mam nadzieje, ze jesli ma choc troszke ambicji, a glownie odwagi cywilnej to przedstawi nam sie i nie bedzie zachowywal sie jak
Jak napisalem wczesniej latwo jest gadac ukrywajac sie pod nic nie znaczaca nazwa. Zachowanie godzne

a nie "pakera" jakiego zgrywa Kaczorek
A tak wogole to Kaczorek ile miales smierci w tej grze? Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, ze jestes "power" man (

) i wielki zawodowiec w ubijaniu ...innych czesci programu komputerowego (

) bo te postaci to nic innego przeciez
Oj Kaczorek, Kaczorek co ta gra zrobila z Twoim mozgiem? Ile razy plakales przed monitorem gdy ktos "skasowal" Twojego wirtualnego idola (Ciebie)? Czy naprawde myslisz, ze nie mozna sie dobrze bawic i miec przyjaciol chocby majac 10 lvl? No nie, ty nie masz przyjaciol bo "gardzisz polakami", jestes sam... Ja wole miec 10 lvl i przyjaciol niz 80 i byc znienawidzonym przez innych

Moze pora na wizyte u specjalisty? Zyjesz chyba tylko Tibia i wyzywasz sie bo cie w piaskownicy bija?
Pozdrawiam