Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
Filmiki krecone przez knightow zazwyczaj sa najlepsze, poniewaz to knighci zazwyczaj sa w centrum zdarzen, taka juz ich rola  no chyba ze mamy do czynienia z mass logiem, i pojedynczym wylapywaniem graczy, wtedy to raczej rzadko mamy co ogladac.
Jak dla mnie to moze byc bardzo ciekawa wojna, naprzeciwko siebie stanely dwie mocne gildie, powodow do wojny jest duzo, po jednej jak i po drogiej stronie, wgole scenariusz jak w niezlym filmie akcji
Osobiscie sympatyzuje z AIE, jednak przeciwnikow maja niekiepskich, ciekawi mnie tylko czy bedzie jakies open battle, czy tylko partyzantka.
|
Co do drugiej strony to bym sie nie zgodzil. Bylem lojalny jak piesek do Eona non stop, robilem co kazal, na vent Eon zawsze powtarzal ze jesli mial by wybrac miedzy mna a Tetrem to wybral by mnie, gdy wojna sie zaczela Eon powiedzial ze pomaga Tetrowi tylko dlatego ze chce skonczyc z tibia i bycie hunted razem z jego przyjecielem sprawi ze juz nigdy nie wroci do tibi. Nie zgadzalem sie co do jego zdania jednak to zaakceptowalem, doszedlem do wniosku skoro Eon ma to gdzies (tibie) to nie powininen wraz z Tetro rzadzic Kyra poniewaz server ulegl by doszczetnemu zniszczeniu( co prawda w decyzji przekonaly mnie inne powody rowniez). Jednak zaraz po moim dolaczeniu Eon zaczol szukac poparcia wsrod ludzi ktorych wczesniej wyzywal, garcil nimi i walczyl przeciw nim takich jak Valayn, Geo itp. Potem stwierdzil ze musi za wszelka cene wygrac wojne bo my jestesmy idiotami ktorzy wspieraja ludzi takich jak Mooth i RHu. Tak wlasnie wrzystko co myslalem o Eonie runelo w ciagu 1 dnia. Wiec prosze nie mowcie o umiejetnosciach i lojalnosci Eona i teamu bo oni poprostu nie znaja wartosci tego slowa. Zarowno Tetro jak i Eon nauczyli sie powtarzac "i dont care" (tetro poniewaz nie umie wiecej slow a Eon dlatego ze zniza sie do poziomu Tetra aby ten nie czul sie gorzej)
Teraz pewnie Tetro napisze ze mu zazdroszcze, a mi poprostu jest przykro bo w tibi sie nie tylko expi ale zawiera przyjaznie ktore dla mnie sa wazniejsze niz exp i wladza.
..................
Co do umiejetnosci Tetro to on ich poprostu nie ma jak ponad polowa jego gildi.