Gewof... kilka razy łapałem się na tym, że myślałem, że jesteś moderatorem. Po prostu jesteś/byłeś tutaj jednym z najlepszych użytkowników. Pisałeś mądrze i zawsze wnosiłeś coś do tematu. Ech... Ja też chciałem odejść, ale się wycofałem dzięki temu, że Matheous zauważył, że mam taki zamiar i w porę mnie zawrócił. Jeśli tak dalej pójdzie... Widzę, że to forum upada już na początku jego istnienia. Istnieje krótko, a już tyle się na nim wydarzyło, że na pewno warto tu zaglądać i wywalać stąd n00bów. Zastanów się nad swoją decyzją. Jeśli wszyscy postarają się o nie dawanie n00bom prawa do głosu, wtedy forum znacznie się polepszy i... będzie można je normalnie odwiedzać. Nie banuj konta. Pomyśl tak naprawdę, że przecież nie jest tutaj aż tak najgorzej, a przy wysiłku wszystkich może być lepiej. Przynajmniej ja w to wierzę. Wiem, jestem niepoprawnym optymistą, ale nic na to nie poradzę. Przemyśl to jeszcze.
PS. Matheous przepraszam, że początkowo o Tobie zapomniałem, ale nie mogłem sobie naprawdę przypomnieć kto pomógł mi tutaj wrócić. Ale powiem, że zrobiłeś to dobrze i nie powinienem zapominać, że to akurat TY.