Skoro Eonowi tak na Tibii nie zalezy to dlaczego bierze udzial w wojnie, jak chce skonczyc z Tibia, to niech rozda itemy przechodniom, zrokuje postac i po robocie , przy tym jest bardzo dobra zabawa. No ale kim ja jestem zeby sie w niego mieszac, nie znam go wiec sie nie bede wypowiadal, moje zdanie jest takie ze opowiedzial sie po zlej stronie konfliktu, ale to juz jego wybor.
@Morximal
Standardowa spiewka Tetra, "zazdroscicie mi i tyle", ale mi sie wydaje ze to on sobie najbardziej zazdrosci, bo huntuje ludzi ktorzy stwarzaja dla niego zagrozenie, tlumaczac sie glupimi powodami... ech
@Topic
Ciekawi mnie jeszcze czy nastapi eskalacja konfliktu, a mianowicie czy do AIE dolacza sojusznicy, czy pozostanie tak jak jest, i sprawa zakonczy sie miedzy tymi dwoma gildiami, bez mieszania sie innych. Wkoncu duzo ludzi najchetniej widzialaby Kyre bez Tetra, wiec mozliwe ze teraz beda tylko szukac pretekstu do wojny, aby przyszpilic go z kilku stron, i zeby wiedzial ze to juz nie sa zarty. Rownie dobrze jednak moga poczekac na rozwoj sytuacji.
|