1.Gra solo to najlepsza rozrywka dla BGmaniakow...Na kilku forach to sa tematy 'Postac do gry solo''Ekwipunek do gry solo' itd. Widzialem kilka skrinow jak gosc mial solo postac na 50 poziomie z trako chyba -16

(of korz solo to bez bariery lvlowej)...Podobno najlepsza postacia to kensai zdualowany na 49 poziomie na maga-oczywiscie zeby stworzyc taki czolg trzeba przechodzic gre solo z 5 razy, ale jaka satysfakcja!!!

Ja przeszedlem jedynke solo bez problemu, w dwojce mnichem doszedlem do polowy i przestalem bo to bylo takie proste, ze...Mnich to jest fest przegieta postac^^ Podobno dobra postacia do gry solo jest wojownik/mag/zlodziej bo dobry do wszystkiego

2.No taaa grajac zlym to po prostu sie wybiera najbardziej negatywne odpowiedzi jakie mozna

Czyli wloczysz sie po gospodzie i jak ktos ci zwroci uwage ze to jego pokoj to mu mowisz zeby sie odwalil i przy okazji dal cale jego zloto

3.W BG2 to konflikty wystepuja nawet pomiedzy tymi samymi charakterami, a powody sa przerozne-Anomen jest zazdrosny o pozycje Keldorna, a Jaheira i Aerie(Viki tez ale ona jest ZLA:>) zra sie ktora kocha glowny bohater

...No i jeszcze Jan podobno moze ukrasc chomika Minscowi-to mi sie jeszcze nie zdarzylo ale slyszalem o czyms takim

W jedynce to niestety jedyne konflikty to takie pomiedzycharakterowe-czyli dobry vs zly o to ze jeden jest dobry a drugi zly

No i sa one o wiele mniej rozbudowane bo tylko obelgi leca i ew po pewnym czasie jeden drugiego zaatakuje
A co do Premii-tam sa sami gracze ktorzy zaplacili za Tibie, to nie chca psuc innym zabawy, no bo jak ciezko zarobione pieniadze na to wydano, to...

Na tym forum to widzialem juz kilka postow, jak ktos byl na Premii-zawsze byly to pozytywne rzeczy

Wlasnie to odgrywanie psotaci, brak noobow, jeden drugiemu pomaga... A z wad to podobno wolny resp bo malo ludzi jest(ale rym)...Ale ja tam nie gralem, po prostu mowie to, co sam na tym forum czytalem(znowu rym)...