Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2006, 17:20   #67
Tigo'Avalord
Użytkownik Forum

Tigo'Avalord's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Defroy
Ludzie wyluzujcie ,kazdy z was twierdzi iz stworzy najlepsza gildie na servie.Ze macie takie ekipy itd.Wydaje mi sie iz ten temat niczemu nie sluzy ,zapytacie dlaczego bo watpie aby wyszla gildia z forum.Gildie nie tworzy sie od tak i przyjmuje sie osoby zaufane ,ktorym wierz ze mozesz ufac.Mowicie jestem najlepszy zrobie tam wymiote a co do czego przychodzi to nigdy nie uczestniles w zadnej wojnie.A jesli ktos traktuje wojny jako zabawe to dlugo nie pociagnie bo kiedys trafi swoj na swego.Jesli myslicie tylko o wojnach to juz widac wasza inteligencje.Wojny licza sie Stop expieniu itd.A walka czasem moze byc dla was kosztowna a najbardziej na nowych swiatach.Wbij jakis tam lvl dopiero proboj swoich mozliwosci bo co z tego ze wygracie wojne z najlepsza gildia na servie jak juz ludzie beda mieli wieksze lvle od was.W grze tej liczy sie logika ,a duzo graczy grajaca w ta gre jej nie maja.Sorry za Wyklad ,ale niektorym sie przyda.

Ide na Nowy Server A moja sile niedlugo poznacie ;d
Ps: Mam nadzieje

Nic dodac nic ujać. Ale wojna na sam początek to już tradycja, znasz serwer na którym niebyło wojny na początku?

Pare osób napisalo że robiż odzielne grupy, czy nielepiej byłoby złaczyc je w jedną dużą?
Chociaż z 2 strony mniejszą iloscią latwiej pokierowac i nietraci sie kontroli...

Ps. Szukajcie przyjaciuł nie tylko w sąsiedztwie ale i za granica :>
Ps2. Bacik bedziesz expic tak jak na Xerenie czy zwolnisz tępo?
Ps3. Kulturka żeczywiście na wysokim poziomie, trzymać tak dalej

Hail Płock. Hail Xerena(Joke )Cya in Tibia. Cya in New Serwer. Cya in War.

Ostatnio edytowany przez Tigo'Avalord - 16-05-2006 o 17:29.
Tigo'Avalord jest offline   Odpowiedz z Cytatem