Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2006, 18:44   #308
Kolor Elite Knight
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: POLAND

Profesja: Elite Knight
Gildia: ~-~ Brak ~-~
Świat: Candia
Poziom: 65
Skille: xD git
Poziom mag.: 6
Kolor Elite Knight ma numer GG 5112943
Domyślny

Witam! Mam skille 55/55. Knight 17 lvl. Bright sword i Giant sword, Royal Helmet, Crown Armor, Plate Legs, Vampire SHield, Scarf, Crystal Ring. Mam 4 mlvl. Skiluje w pod carlin na slimach. Ale przychodza nooby brazylisjkie ale takze i polskie i mi zabijają. Chodza rowniez do Ghostlandu, ale tam jest taki knight'cik: brazylijczyk, pacc, 61 lvl i ie daje mi skillowac. Co mam robic. Slyszalem ze gdzies w ab sa slimy, albo gdzies niedaleko kopalni. POmozcie. CHodzi mi bardziej gdzie ktos zadko bywa, i gdzie beda jakies drzewa zeby tylko dwa slimy mnie atakuja. Powiedzcie czy mam dalej skillowac na slimach czy przeniesc sie na cos innego.

P.S. NIe piszcie mi nic o dwarfach. NIe cierpie na nich skillowac!

@to Wujek Mietek

Po pierwsze to najlepiej zebys w jaskiniach trolli po skillowal mniej wiecej 40/40 a jesli chcesz pozniej lepiej i latwiej expic to radze do 50/50. Jeśli je osiagniesz to zacznij expic mniej wiecej do 17 lvl. Przez ten czas musisz zdobyc 4 mlvl. Gdy zdobedziesz 17 lvl idz do Carlin na Slimy. Jest po d karlin miejsce ze jak zejdziesz ze schodow, nie roszasz sie i oznaczasz matke do zoltego zycia i tylko dwa slimy cie atakuja. A jesli przyjdzie ci noob jakis to zawsze mozesz do ghost landu isc. Na slimach do skilluj do 60/60 i expij do 20 lvl. Przejdz sie na desert questa. A potem mozesz juz nawet z takimi skillami dragi blokowac. Wystarczy giant sword. A wiec..Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez Kolor Elite Knight - 18-05-2006 o 08:46.
Kolor Elite Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem