Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Saian
Co do botow od uhania... no to nie wiem czego sie spodziewales  99,9% anni to sa z botami ... moze jak zrobisz 100lvl to to zrozumiesz 
|
Za cholerę nie mogę zrozumieć ludzi, którzy postują filmy z własnym annihilatorem z macro... Swoje spostrzeżenia na temat annihilatora możesz napisać na oficjalnym forum w dziale proposals przyznając się, że używałeś macro [bo tym 0,1% nie jesteś], które szczerze mówiąc zabija całą radość grania, nie ważne czy uh bot, aimbot, cavebot etc., a gra się przecież dla zabawy. Nie wiem czy w dwóch poprzednich podejściach miałeś macro, ale ja chociażbym miał wykonać questa w 10 podejściu, mógłbym stwierdzić, że zrobiłem go sam i mimo, że dopiero za 10 razem, zrobiłem go 100 razy lepiej od każdego innego bottera. Zapewne może pojawić się komentarz typu: "zrób 100 lvl to pogadamy etc.", ale jest to po prostu kretynizm, bo można to porównać do chociażby krytki obrazów Da Vinci'iego, kiedy uznałbym że jakieś jego dzieło mi się nie podoba, a ktoś by odrzekł: "naucz się malować chociaż w połowie tak dobrze jak on, to pogadamy".