Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2006, 19:44   #15
Dark Saian
Użytkownik Forum

Dark Saian's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Dark Saian
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 202
Skille: 108
Poziom mag.: 26
Domyślny

@Midarth
Widze że jestes optymista .. owszem zgadzam sie z toba co do botow itp .. ja tego i tak nie uzywam na codzien nie latam z lighthackiem itp bo umiem sobie spalac mane, ale nie rozumiem ciebie dokladnie co do anni.
Wiem ze najchetniej to kazdy mialby czekac na 130-150lvl na anni bo na nizszych lvl to padli by w 90% gdyby mieli sami sie uhac.. nerwy, stres i tak jest ogromny przed zejsciem tam..
Ja jestem realista.. i prawda jest taka ze niestety wiekszosc osob uzywa bota na anni wiec nie oszukujmy sie (chyba ze dalej wolisz zeby wszyscy nawzajem sie oszukiwali)
A jesli uda ci sie zejsc na anni to wiesz mi .. to nie tylko od ciebie bedzie zalezalo czy zrobisz go tylko rowniez od czlonkow ktorzy tam beda.. Ja na 2 moje podejsciach zostawalem tam zawsze ostatni i wiem ze nie da sie tak latwo solo tego zrobic a jesli mialbym skonczyc grac w tibie bo dedlem na annim kilka razy tracac przytym aole blesy, uhy, m ringi i jakies 400k exp za kazdym razem to dziekuje bardzo.
Odrabianie kazdego deda kosztuje wiele dni jak nie tygodni wiec wiesz mi nie kazdy ma tyle kasy ile ci sie moze zdaje i tyle czasu zeby to odrabiac dlatego wiele osob na anni sie decyduje z botem
Tyle mam ci do powiedzienia.
Dark Saian jest offline   Odpowiedz z Cytatem