Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2006, 20:01   #1206
Bombel50
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

Mylicie sie probujac odgadnac moja osobowosc szczegolnie ty Leo. Nie przecze mam kilka dedow od ludzi, nie mam 50 levelu, ani nie znam blizej wielu z was. Teraz kilka cytatow i wytlumaczen
@Leo "A Twoje "to sie jednak zadamy" to poprostu tekst 12 latka" - napisalem to specjalnie nie majac na mysli niczego zlego tzn innymi slowami ze sie poznamy ;] aha nie mam 12 lat mam 15 jak wiekszosc z was.

"Dlaczego? Czy myslisz, ze jak sie ujawnisz to od razu bedziemy Ci d... lizac i nie bedziesz mogl sie opedzic od swoich rodakow (ktorymi gardzisz, a ktorzy beda chcieli abys ich "pokochal"?) bo masz "szerokie" znajomosci ?"---- nie pisze tu swoich wielce odmiennych pogladach zeby zdobyc u Was respect pisze zeby pokazac inny sposob myslenia jakze inny od waszego.

"Oj Kaczorek, Kaczorek co ta gra zrobila z Twoim mozgiem? Ile razy plakales przed monitorem gdy ktos "skasowal" Twojego wirtualnego idola (Ciebie)?"
--- z moim mozgiem wszystko ok o to sie nie martw tibia ze mna nic nie zrobila predzej zrobila to cos z toba bo jezeli robisz wszytsko zeeby byc jak najbardziej neutralnym i zeby nikomu z wyzszym levelem nic nie zrobic ;]

@Ligus
"Anonimie
Widać że w Tibie grasz od niedawna i nie umiesz rozpatrywać co jest dobre i co złe.
Boisz sie swojej narodowości albo wstydzisz (bez znaczenia) czyżby uraz z dzieciństwa??"
---- gluwno prwada w tibie gram 3 lata nie duzo nie malo lecz w sam raz, kazdy inaczej pojmuje slowo dobra i zla i roznie je odroznia, a swoje dziedzinstwo wspominam bardzo mile a dawno temu jak ci grozil hunt od lady i fantoma za raporta do gma wszyscy widzieli jak srales w gacie i juz w drodze paniki zaczales zwalac winne na kumpli ;] wiec jak dla mnie jestes takim malym kozaczkiem co jak przyjdzie co do czego to tchorzysz

@poreda
nie jestem lady dram tego mozesz byc pewny. Widzialem ze jak napisze Cya in hell to od pomyslicie o tym ze to ja to on jednak mylicie sie

Troche w moich wypowiedziach prowokacji ale coz mile widziec jak inni reaguja na ostre slowa krytyki;] Jak cos pominalem kogos wypowiedz dotyczaca mnie to sorry ale nie analizowalem wszystkiego bardzo dokladnie.
Cya in hell
Bombel50 jest offline