Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2006, 20:34   #1209
Bombel50
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenidas
Grasz 3 lata to gratulacje bo ja od maja ubieglego roku wiec (chocby przez uplyw lat) masz bardziej wypalony mozg niz ja
Tak jestem neutralny bo wiem, ze wojna to cos zlego (gdy dorosniesz zrozumiesz) obojetnie czy wirtualna czy prawdziwa... Poprostu widze jak ludzie reaguja na "smierci" swoich postaci dlatego tak pisze... Kaczorek jestes jeszcze glupiutkim dzieciaczkiem wiec nie zdajesz sobie sprawy, ze dla nie ktorych innych dzieci Twoje PK-owanie jest poprostu dramatem... Tak, tak ludzie czesto emocjonalnie podchodza do gier (nie tylko tej) i to co dla ciebie jest zabawne innych nie bawi (PK-owanie). Nie myslisz o tym bo jestes jeszcze bardzo malym Kaczorkiem, kiedys moze zrozumiesz

Nie istotne w sumie jest czy jestes Lady... Jestes tchorzem, ktory boi podac nazwe swojej postaci i tyle

Pozdrawiam
Mozesz sobie mnie obrazac, pisac ze mysle tylko o sobie i ze jestem na tyle glupi ze nic nie rozumiem. Nie masz racji a w takiej grze jak tibia szukam zabawy a nie naluogu, piszac ze gram w tibie od 3 lat chodzilo mi o to ze 3 lata temu poznalem ta gre gralem w wolnych chwilach i zadko teraz jest troche inaczej tzn od 3 miesiecy bo gram wicej, sry za zle wyrazenie.

Zaprzeczac nie mysle... dajcie mi czas

Ostatnio edytowany przez Bombel50 - 16-05-2006 o 20:36.
Bombel50 jest offline