16-05-2006, 20:36
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth
Za cholerę nie mogę zrozumieć ludzi, którzy postują filmy z własnym annihilatorem z macro... Swoje spostrzeżenia na temat annihilatora możesz napisać na oficjalnym forum w dziale proposals przyznając się, że używałeś macro [bo tym 0,1% nie jesteś], które szczerze mówiąc zabija całą radość grania, nie ważne czy uh bot, aimbot, cavebot etc., a gra się przecież dla zabawy. Nie wiem czy w dwóch poprzednich podejściach miałeś macro, ale ja chociażbym miał wykonać questa w 10 podejściu, mógłbym stwierdzić, że zrobiłem go sam i mimo, że dopiero za 10 razem, zrobiłem go 100 razy lepiej od każdego innego bottera. Zapewne może pojawić się komentarz typu: "zrób 100 lvl to pogadamy etc.", ale jest to po prostu kretynizm, bo można to porównać do chociażby krytki obrazów Da Vinci'iego, kiedy uznałbym że jakieś jego dzieło mi się nie podoba, a ktoś by odrzekł: "naucz się malować chociaż w połowie tak dobrze jak on, to pogadamy".
|
HAUEHAUEHUHAUEHUAHEUHAUE!! co za typ  HAHAH 100lev-prawie 16mln expa...przy dedzie z blessami tracisz 320k expa:> oczywiscie wlasnorecznie nie zrobisz anihi na 100 levie...wiec trzbea miec 130 zeby probowac...i przy kazdym dedzie trzeba odrabiac potem..blisko 500k expa;p no sorry ale jak dla ciebie przyjemnosc jest bicia 500k expa na ofie..przez wlasna durnote to cos nie teges;p lepiej z botem zrobic niz wyjsc na durnia i pasc w 3 sekundzie..a nawet jezeli zrobie sam bez pomocy botow to mi nikt nie uwierzy(nie ma takiej opcji)
23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie
14:23 Thor Orio [ 124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
|
|
|