hmmm ja osobiscie jestem zwolennikiem treningu na poczatku, jednak do tego trzeba miec cierpliwosc. ale jak juz bylo n-razy powiedziane skile ~70/70 w zupelnosci sa optymalne dla knighta i mozna juz nawet sobie trening odpuscic calkowicie...pewnie ktos wjedzie na mnie ze to neiprawda, jednak jak wspomnialem ja jestem zwolennikiem treningu, ale znlem paru knightow ktorzy od tych skili nie trenowali tylko bili lv i na moim starym najcie mialem 82/80 i 53 lv a kumpel mial skile 78/76 i 85 lv :> fakt ze wiecej gral niz ja...ale jego lv...skutecznie pozwalal mu blokowac i nie martwic sie o latwego deda bo mial wiecej hp i leczyl sie z uha rowzniez za wiecej :>.
ale do meritum ... pisze bo jest tez jedno wyjscie ..trening 40/40 to kwestia paru godzin wiec mozna spokojnie postac na tych trolach czy rotach i do tych skili dotrenowac a pozniej bic ciagle na balanced (mniej hp schodzi + wolny bo wolny ale zawsze rening) na tych larwach co mowiles lub na dworcach.
z tego co podejewam to idzies zna nowy serwer (wspominales o barb axe) wiec trening na nowych serwach za bardzo oplacalny nie jest :> lepiej wbic tych pare lv i miec ta pewnosc ze trudniej bedzie cie zabic niz wbic skile a hp zostaje to samo :> ... troche zamieszalem ale na nowych serwach duzo na poczatku trenowac nie trzeba (moim zdaniem) tylko wbijac jak najszybciej lv kiedys sytuacja sie ustabilizuje to wtedy mozna potrenowac.
aaa i jeszcze jedno .... lv tez wplywa na zadawane obrazenia ...wiec zalezy jak szybko sie bije lv (to nie tylko kwestia skili ale i umijetnosci + znania dobrych expowisk)wiec jak wczasie skila zrobilbys lv to moim zdaniem wbijaj lv (jesli trening jest dla ciebie az tak odpychajacy) . pare legenmd chodzi o knightach co niby to nigdy nietrenowali a zdobyli bardzo wysoki lv. nie popre przykladami bo slyszalem to jakies 2 lata temu :> i pamiec juz nie ta

ale takie "legendy" na pewno byly.
mam nadzieje ze nie zagmatwalem za bardzo tej wypowiedzi
Pozdrawiam.